Ένα κομμάτι πίτσας που δαγκώθηκε από τον Drake πρόκειται να πουληθεί για 500.000 δολάρια

Επιμέλεια: Newsroom
Ένα κομμάτι πίτσας που δαγκώθηκε από τον Drake πρόκειται να πουληθεί για 500.000 δολάρια
Σύμφωνα με αναφορές, ο ράπερ γευμάτιζε σε ένα δημοφιλές εστιατόριο όταν άφησε πίσω του ένα μερικώς καταναλωμένο κομμάτι πίτσα.

Στον κόσμο των διασημοτήτων, η τιμή που αποδίδεται σε αντικείμενα που σχετίζονται με διάσημες προσωπικότητες μπορεί μερικές φορές να φτάσει σε αστρονομικά ύψη. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η είδηση ότι μια μισοφαγωμένη πίτσα, η οποία φέρεται να ανήκει στον Καναδό ράπερ Drake, προσφέρεται προς πώληση στην τιμή των 500.000 δολαρίων.

Η ιστορία πίσω από αυτό το εξαιρετικό κομμάτι πίτσας ξεκινά με ένα ανέκδοτο που αφορά τον ίδιο τον Drake. Σύμφωνα με αναφορές, ο ράπερ γευμάτιζε σε ένα δημοφιλές εστιατόριο όταν άφησε πίσω του ένα μερικώς καταναλωμένο κομμάτι πίτσα. Αρπάζοντας την ευκαιρία, ο Lil Yachty φέρεται να ανέκτησε το ημιτελές γεύμα, πιστεύοντας ότι θα γινόταν ένα περιζήτητο αντικείμενο για συλλέκτες και θαυμαστές.

Η φήμη για το πεταμένο κομμάτι της πίτσας διαδόθηκε γρήγορα και εμφανίστηκε μια διαδικτυακή καταχώριση που ισχυριζόταν ότι το αντικείμενο προσφερόταν προς πώληση στην εκπληκτική τιμή του μισού εκατομμυρίου δολαρίων. Η αγγελία φέρεται να περιλαμβάνει φωτογραφικά στοιχεία του μισοφαγωμένου κομματιού, μαζί με πιστοποιητικό γνησιότητας και έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς την προέλευση του κομματιού.

Φυσικά, η τιμή που ζητείται για μια μισοφαγωμένη πίτσα έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις. Ορισμένα άτομα το θεωρούν ως μια εξωφρενική προσπάθεια να κερδοσκοπήσουν από ένα καθημερινό αντικείμενο που συνδέεται με μια διάσημη προσωπικότητα. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι μια τέτοια καταχώριση στερείται τόσο πρακτικότητας όσο και κοινής λογικής, τονίζοντας ότι η πραγματική αξία ενός αντικειμένου έγκειται στη σημασία και τη φήμη του και όχι στο ίδιο το αντικείμενο

Από την άλλη πλευρά, οι συλλέκτες και οι οπαδοί που βλέπουν αξία στα μοναδικά αναμνηστικά βλέπουν αυτή την προσφορά ως μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα εκκεντρικό κομμάτι της ιστορίας της ποπ κουλτούρας. Υποστηρίζουν ότι αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσει κανείς ένα αντικείμενο που συνδέεται απτά με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και μια προσωπικότητα που καθορίζει την εποχή, όπως ο Drake.

Η αυθεντικότητα του κομματιού της πίτσας παραμένει θέμα συζήτησης. Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι χωρίς οριστικές αποδείξεις που να τη συνδέουν άμεσα με τον Drake, η πραγματική προέλευση του αντικειμένου και η σύνδεσή του με τον ράπερ παραμένουν αμφισβητήσιμες. Οι αμφιβολίες σχετικά με τη γνησιότητά της μπορεί να επηρεάσουν τους πιθανούς αγοραστές και την προθυμία τους να πληρώσουν ένα τόσο υπέρογκο ποσό.