Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά

Newsroom
Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά
Ποιος θα είναι ο κυρίαρχος του dance floor; Έλα στις 24 Ιουνίου να δεις από κοντά 1vs1 battles, συναρπαστικά είδη χορού, και να ψηφίσεις τον τελικό νικητή!

Το Red Bull Dance Your Style, ο παγκόσμιος 1vs1 street dance διαγωνισμός που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και το προσωπικό στυλ των χορευτών και χαρίζει μια πραγματικά συναρπαστική ατμόσφαιρα στο κοινό, επιστρέφει δυναμικά. Πιστό στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του street dance, χορευτές από πολύ διαφορετικά backgrounds διαγωνίζονται με τα δικά τους στυλ - ανεξάρτητα από το αν είναι popping ή locking, whaacking, house ή hip-hop.

Προκριματικός Αθήνας:

Μετά τον 1ο προκριματικό του Red Bull Dance Your Style που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης, το WE, σειρά είχε ο 2ος προκριματικός που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 27 Μαΐου στις 18.00 η ώρα. Συγκεκριμένα, 16 χορευτές δώσανε ραντεβού στη Μαρίνα Φλοίσβου (IG, FB, LI, YT) και αναμετρήθηκαν στο dance floor για να καταφέρουν να κερδίσουν την ψήφο του κοινού. Από αυτούς τους 16 αναδείχθηκε η δεύτερη οκτάδα χορευτών η οποία και θα πάει στον ελληνικό τελικό.

Ελληνικός Τελικός:

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, την Κυριακή 24 Ιουνίου, στις 18:30. Οι 16 φιναλίστ θα δώσουν επικές μάχες με στόχο να ξεσηκώσουν το κοινό και να κερδίσουν μία θέση στον παγκόσμιο τελικό όπου θα συμμετάσχουν χορευτές από 46 χώρες! Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός 12ος Πίθηκος, ενώ θα λάβουν χώρα φοβερές μουσικές εκπλήξεις που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το vibe της ημέρας.

Τι είναι αυτό που θα μετρήσει;

σφσφσ

Λόγω του ιδιαίτερου format του, οι χορευτές θα πρέπει να εντυπωσιάσουν το κοινό με την έκφραση, την παρουσίαση & το ταλέντο τους. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα street dance events, το Red Bull Dance Your Style δίνει την αίσθηση ενός μεγάλου πάρτι όπου κάθε street dancer, ανεξάρτητα από το στυλ του μπορεί να ανέβει στο dance floor και να χορέψει με απρόβλεπτα mainstream κομμάτια που κυμαίνονται από πρόσφατες επιτυχίες, ποπ μουσική έως κλασική, ακόμη και electro.

Ένας χορευτικός διαγωνισμός που τολμά να κάνει το διαφορετικό και βάζει το κοινό στην θέση του κριτή.

Εσύ αποφασίζεις ποιος θα κερδίσει!

Ποια κάρτα θα σηκώσεις για να ψηφίσεις, την μπλε ή την κόκκινη; Από τους χορευτές που θα διαγωνιστούν εσύ θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις το μεγάλο νικητή, ο οποίος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στις 4 Νοεμβρίου, για να διαγωνιστεί στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style.

Με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά