Οι παρουσιάσεις του βιβλίου του δημοσιογράφου Σωτήρη Τριανταφύλλου

Επιμέλεια: Newsroom
Οι παρουσιάσεις του βιβλίου του δημοσιογράφου Σωτήρη Τριανταφύλλου
Σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις παρουσιάστηκε σε Λάρισα και Βόλο το βιβλίο του δημοσιογράφου, πανεπιστημιακού και προέδρου της ΠΟΕΣΥ Σωτήρη Τριανταφύλλου «Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση» από τις εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ.

Η παρουσίαση στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μάϊου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, στην οποία ήταν παρόντες εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου. Ομιλητές ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτης και ο πρόεδρος του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ Σωτήρης Κέλλας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιάννης Σιούλας. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ Γιώργος Τσιγκλιφύσης καθώς και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ και του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Μεταξύ των καλεσμένων, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση στη Λάρισα ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κώστας Καλαμπάκας, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υποδομών Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων Δημήτριος Τάχος, η Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Ρίτα Απρίλη, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ και αντιπρόεδρος του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ και του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ Δημήτρης Χορταργιάς, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Κώστας Γκιάστας, ο έφορος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Γιώργος Πέτρου, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ Λάζαρος Τσουμένης, ο ταμίας του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ Γιώργος Νούλης, οι έφοροι του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Άρης Ευθυμίου και Ηλίας Κουτσερής και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Βαγγέλης Μητρουσίας και Γιώργος Παπαγεωργόπουλος καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου. Η παρουσίαση στον Βόλο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μάϊου 2023 στο Μουσείο της Πόλης. Ομιλητές ήταν η Αντιπερεφειάρχης Θεσσαλίας Δωροθέα Κολινδρίνη, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτης και ο καθηγητής του τμήματος ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ανδρέας Βέγλης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ και αντιπρόεδρος του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ και του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ Δημήτρης Χορταργιάς. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ Γιώργος Τσιγκλιφύσης.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤτΕΕ. Μεταξύ των καλεσμένων, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Μίλτος Καλόγηρος, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνίαδου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Νίκος Καρράς, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας, ο πρόεδρος του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Σωτήρης Κέλλας, ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο πρόεδρος του Μουσείου Τύπου ΕΣΗΕΠΗΝ Μιχάλης Βασιλάκης, ο ταμίας της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Συμεών Μπαλλής, η γενική γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΘΕΣτΕΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ Φρόσω Παύλου, τα μέλη του Α’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Τριαντάφυλλος Γαβρινιώτης και Ηλίας Παπαδημητρίου, ο έφορος του ΕΤΑΣ ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Ηλίας Κουτσερής, οι πρώην πρόεδροι της ΕΣΗΘΕΣτΕΕ Δημήτρης Πελεκούδας και Θανάσης Σαμαράς, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ Γιάννης Βοϊτσίδης, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΜΘ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ Βασίλης Κοντογουλίδης, ο γενικός γραμματέας του ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΑΣ ΕΣΗΠΕΗΝ και Έφορος της ΠΟΕΣΥ Κώστας Βασιλάκης, καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού.