Πρώην μάνατζερ ξενοδοχείου αποκαλύπτει γιατί οι πελάτες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το σαμπουάν του δωματίου

Επιμέλεια: Newsroom
Πρώην μάνατζερ ξενοδοχείου αποκαλύπτει γιατί οι πελάτες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το σαμπουάν του δωματίου
Η πρώην διευθύντρια έχει αποκαλύψει αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να προσέχουν οι πελάτες.

Αρκετές είναι οι φορές που πρώην εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία έχουν προειδοποιήσει τους πελάτες για πολλά πράγματα τα οποία θα έπρεπε να αποφεύγουν κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Μια πρώην μάνατζερ καταλύματος, σε ένα βίντεό της στο TikTok, ανέφερε τους λόγους που θα έπρεπε οι πελάτες να μην χρησιμοποιούν τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ που υπάρχουν στα δωμάτια.

Η Melissa Hanks η οποία έχει 68,2 χιλιάδες ακολούθους στο Tik Tok, αναφέρει συχνά στα βίντεό της τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες.

@melly_creations Replying to @fabulouscheryl ♬ original sound - Melly

Έτσι αποκάλυψε γιατί οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων περιποίησης ξενοδοχείου και ο λόγος είναι αρκετά... κακός.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ ενός δωματίου, όταν πρόκειται για μπουκάλια που γεμίζουν ξανά. Ο λόγος είναι απλός, αφού μπορεί να βάζουν μέσα οτιδήποτε. Έχω δει να ρίχνουν μέσα μέχρι και κρέμα αποτρίχωσης. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κατά καιρούς έχουμε δει μέσα και... σωματικά υγρά», τονίζει στο βίντεό της.

@melly_creations Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won't use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

Ωστόσο επεσήμανε πως υπάρχουν μπουκάλια με ασφαλή καπάκια, που δεν μπορεί κάποιος να ρίξει μέσα οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν κάτω από το βίντεο πως πλέον θα έχουν δικά τους σαμπουάν, ενώ άλλοι τρόμαξαν όταν κατάλαβαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τα σαμπουάν ενός δωματίου σε ξενοδοχείο.