Περαστικός τα χώνει σε ζωντανή σύνδεση σε ρεπόρτερ του Παπαδάκη (vid)

Περαστικός τα χώνει σε ζωντανή σύνδεση σε ρεπόρτερ του Παπαδάκη (vid)
Για ακόμη μια φορά ο γνωστός ρεπόρτερ βρέθηκε σε μια περίεργη συνθήκη, την οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Ακόμη ένα ευτράπελο σημειώθηκε στον αέρα της ελληνικής τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός έπρεπε να διατηρήσει την ηρεμία, καθώς ένας κύριος άρχισε να του φωνάζει.

Η σύνδεση άρχισε με μια απρόσμενη ευχή, που τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης όσο και η Μαρία Αναστασοπούλου, δεν κατάλαβαν. «Χρόνια πολλά να πω και γω στο Ντίπι Ντογκ». Ο Γιώργος Παπαδάκης ξαφνιάστηκε και άρχισε να ρωτάει τον δημοσιογράφο τι είναι αυτό που λέει.

Τότε ο Λάζος Μαντικός εξήγησε πως σαν σήμερα το 1932 γεννήθηκε ο χαρακτήρας «Γκούφυ». Ξαφνικά κατά την διάρκεια της αναφώνησης του ρεπορτάζ για το έγκλημα στην Βαρβάκειο ακούγεται ένας κύριος να φωνάζει: «Αμόρφωτο παιδάκι είσαι. Ποιος κυβερνάει σήμερα;». Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πρωθυπουργός ποιος είναι;».

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναρωτήθηκε αν φωνάζει κάποιος και τότε ο Μαντικός ανταποκρίθηκε λέγοντας «Πως ναι έχει έρθει ένας κύριος, θέλει να πει καλημέρα». Ο έμπειρος ρεπόρτερ διατήρησε την ψυχραιμία του. Αμέσως η Μαρία Αναστασοπούλου πρότεινε να συνδεθούν κάποια άλλη ώρα, μέχρι ο κύριος που ενοχλούσε τον δημοσιογράφο να αποχωρήσει.