Workearly: Η #1 Πλατφόρμα Upskilling & Reskilling στα Sports Analytics

Newsroom
Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στα Sports Analytics στην Ελλάδα έχει ήδη καταφέρει αριθμό ρεκόρ σε συμμετοχές από νέους χρήστες.

Τι κάνει ακριβώς και πώς κατάφερε τόσο γρήγορα να αποτελέσει πρώτη επιλογή σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάλυση δεδομένων στον Αθλητισμό; Γιατί αποτελεί επίσης την πρώτη επιλογή στους αποφοίτους και τους νέους εργαζομένους; Γιατί όλοι οι έλληνες επαγγελματίες Προπονητές, Δημοσιογράφοι και Sports Data Analysts επιλέγουν το Sports Analytics School του Workearly;

Το Workearly αποτελεί το πιο σύγχρονο upskilling - reskilling project στην Ελλάδα, που εκπαιδεύει και πιστοποιεί δεξιότητες για κλάδους τεχνολογίας, sports & business, μέσω εξ αποστάσεως schools, bootcamps μέσω προσομοίωσης πραγματικών συνθηκών εργασίας και projects για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία οι εκπαιδευόμενοι. Το βραβευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό project, βασίζεται στην λογική της ταχείας και πρακτικής από την αρχή, απόκτησης δεξιοτήτων-skills, μέσω διαδραστικών προγραμμάτων που συνδυάζουν την τελευταία τεχνολογία των e-learnings με την προσωπική επαφή με τις εκπαιδευτικές ομάδες του.

Reskilling
Η επιθυμία πολλών Ελλήνων να αλλάξουν κλάδο και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας που δεν σχετίζονται άμεσα με το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια. Ειδικά μετά την πανδημία, η στροφή σε πολλά υποσχόμενους κλάδους, όπως η Ανάλυση Δεδομένων και τα Sports Analytics είναι πιο συχνή από ποτέ.

Πώς όμως μπορεί πράγματι κάποιος να πετύχει στην πράξη;
Εδώ έρχεται το Workearly! Οι ιδρυτές του Workearly παρατήρησαν ότι κάποιες από τις δεξιότητες που απαιτούνται για θέσεις εργασίας δεν είναι γνώσεις που αποκτώνται στο πλαίσιο ενός Πτυχίου ή Μεταπτυχιακού. Αντιστρόφως, οι εργοδότες δεν αρκούνται στους ακαδημαϊκούς τίτλους, καθώς αυτοί δεν εγγυώνται τα ζητούμενα skills. Ο συνδυασμός των δύο, οδήγησε στη «γέννηση» του Workearly, το οποίο έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα πάνω από 10.000 υποψήφιοι. Με πάνω από 500 Reviews σε Google, Fb και Linkedin το Wokrearly powered by Reatcode Education έχει γίνει “viral” στην Ελλάδα, αποτελώντας την Νο1 Επιλογή.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, οικονομολόγοι που γίνονται Data Analysts, μαθηματικοί που γίνονται Sports Data Analysts, επαγγελματίες από τον χώρο του αθλητισμού που εκπαιδεύονται στα Sports Analytics, προπονητές ποδοσφαίρου οι οποίοι μαθαίνουν football analytics tools και πολλά άλλα παραδείγματα επαγγελματιών που με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία καταφέρνουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και κορυφαίες πιστοποιήσεις στον χώρο του Data Science & Sports.

Sports Analytics Program
Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στα Sports Analytics
στην Ελλάδα έχει ήδη καταφέρει αριθμό ρεκόρ σε συμμετοχές από νέους χρήστες που θέλουν να εξειδικευτούν στην Ανάλυση Δεδομένων για Sports, τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους αλλά και τους μεγαλύτερους παρόχους sports betting.

Σε συνεργασία με την Opta, για πρώτη φορά στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να κάνει upskilling ή reskilling στα Sports Analytics με Data από Champions League, την Super League, και το Cyprus First Division. Επιλέγοντας την αγαπημένη του ομάδα, ο χρήστης μπορεί να γίνει αναλυτής δεδομένων στο ποδόσφαιρο και να αναλύσει όλους τους αγώνες της σεζόν που επιθυμει με την καθοδήγηση εμπειρων Sports Data Analysts

Τέλος, ο Βασίλης Σαμπράκος είναι μέλος του Advisory Board στο Workearly και μέσα από αναλύσεις και webinars μπορείς να παρακολουθήσεις αναλύσεις και ομιλίες ώστε να αποκτήσεις γνώσεις για τον χώρο του Ποδοσφαίρου και των Analytics.

Το πρώτο αναγνωρισμένο Sports Data Science Certification Program στην Ελλάδα.
Μάθε Sports Analytics με Data από Champions League, Super League και με τα δεδομένα της αγαπημένης σου ομάδας!

Κάνε αίτηση για Δωρεάν Ενημέρωση

Ανυπομονείς να γίνεις Football Analyst; Συνδύασε Καλοκαίρι & Analytics
Αν είσαι sports fan και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς είτε επαγγελματικά ή για χόμπι με τα Football Analytics, τότε το Football Analytics Summer School είναι το ιδανικό για σένα.

Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην online βάση Sports Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό τις αναλύσεις και τα σκορ τους, recruiters και analysts κορυφαίων ομάδων.

Το gazzetta δίνει στους αναγνώστες του εκπτωτικό κουπόνι (“summerschool3” ) αξίας 25 ευρώ για Football Analytics Summer School (ισχύει για περιορισμένες θέσεις).
Κάνε αίτηση άμεσα με το κουπόνι “summerschool3” για να εξασφαλίσεις 25 ευρώ έκπτωση στο Summer School - Αίτηση Συμμετοχής

Δωρεάν Αίτηση Συμμετοχής