Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Σοκαρίστηκα! Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου» (vid)

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Σοκαρίστηκα! Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου» (vid)
«Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου» είπε η Σοφία Βογιατζάκη σχολιάζοντας για πρώτη φορά δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. .

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (20/5) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και για πρώτη φορά σχολίασε δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου.

Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό».