Χαλαρός περιπτεράς μαζί με φίλο του, ακινητοποίησαν 45χρονο που πήγε να τους κλέψει (vid)

Χαλαρός περιπτεράς μαζί με φίλο του, ακινητοποίησαν 45χρονο που πήγε να τους κλέψει (vid)
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 45χρονος είχε διαπράξει άλλες πέντε ληστείες στην περιοχή της Ανάληψης, οι τέσσερις σε καταστήματα take away και μία σε βενζινάδικο.

Ληστεία υπό την απειλή όπλου με κίνδυνο της ζωής του, σταμάτησε ο υπάλληλος ενός περιπτέρου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το karfitsa.gr, σήμερα τα ξημερώματα στις 4:30, ένας 45χρονος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας ένα αεροβόλο όπλο απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν εντός του περιπτέρου επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή και του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα του ταμείου.

Ο υπάλληλος θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, απάντησε αρνητικά στον δράστη και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φίλου του που ήταν μαζί.

Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 45χρονος είχε διαπράξει άλλες πέντε ληστείες στην περιοχή της Ανάληψης, οι τέσσερις σε καταστήματα take away και μία σε βενζινάδικο.

«Πάει να με σπρώξει να μπω μέσα στο περίπτερο, τον σπρώχνω κι εγώ και κάθεται και μας κοιτάει. Σου λέει: "γιατί αντιστάθηκε;". Δεν το περίμενε καθόλου. Μπαίνω μέσα και μου γυρνάει την πλάτη του. Πλησιάζω και παρατηρώ ότι το όπλο είναι λίγο περίεργο, τον αρπάζω κατευθείαν, του το παίρνω, τον ακινητοποιούμε με τον φίλο μου, τον βάλαμε κάτω στο πάτωμα, καλέσαμε τις Αρχές φυσικά. Ήρθαν και τον μάζεψαν. Λέω τέλος ή τον πιάνουμε ή μας πιάνει. Δεύτερη φορά δεν θα το ξαναέκανα, ήταν μεγάλο το ρίσκο, ήμουν τυχερός μπορώ να πω, θέλει προσοχή», είπε ο περιπτεράς στον ΑΝΤ1.