H Guerilla Games επιβεβαίωσε ήδη το sequel του Horizon Forbidden West

Παύλος Παπαπαύλου
H Guerilla Games επιβεβαίωσε ήδη το sequel του Horizon Forbidden West
Το νεότερο παιχνίδι της σειράς είναι στα σκαριά.

Το Horizon Forbidden West κυκλοφόρησε εδώ και καιρό, αλλά ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω του νεότερου DLC του, Burning Shores. Μέσα σε όλα, πρόσφατα δημιουργήθηκε και ένα κίνημα αρνητικών βαθμολογιών από χρήστες λόγω μιας σκηνής πάθους της πρωταγωνίστριας με έναν άλλο θηλυκό χαρακτήρα, καθώς κάποιο θεώρησαν ότι η Guerilla Games προσπάθησε να περάσει κάποια agenda.

Η εταιρεία θεώρησε πως είναι αστείο καν να μπει σε διαδικασία να απαντήσει, ενώ και το ίδιο το Metacritic που φιλοξενεί σχόλια χρηστών, έχει ξεκινήσει εκκαθάριση σχολίων και βαθμολογιών.

Σε ό,τι αφορά τώρα το μέλλον του franchise, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε μέσω πρόσφατης συνέντευξής της επικεφαλής του studio, Angie Smets, πως έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη του sequel.

Μάλιστα, σημείωσε ότι μαζί με όλα τα άλλα δουλεύεται και το online side-project που θα βασίζεται στο σύμπαν της Aloy και των ρομποτικών τεράτων που έχει αντιμετωπίσει.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως πέραν του Horizon Forbidden West Burning Shores, κυκλοφόρησε και πρόσφατα το Horizon Call of the Mountain για το PlayStation VR2.