Zoom IQ: Η πλατφόρμα Zoom απέκτησε το δικό της σύστημα τεχνητής νοημοσύνης

Zoom IQ: Η πλατφόρμα Zoom απέκτησε το δικό της σύστημα τεχνητής νοημοσύνης
Ένας προσωπικός βοηθός για τις online συναντήσεις σας.

To Zoom αποδείχτηκε εξαιρετικό εργαλείο κατά τη διάρκεια των lockdown και της τηλεργασίας και η εταιρεία του ξεκίνησε τις διαδικασίες ενσωμάτωσης ενός νέου βοηθού.

Η εταιρεία του Zoom ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και κινήσεις ανταγωνιστών της, όπως οι Microsoft (Copilot), Google, και Slack. Το Zoom IQ είναι το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που θα αξιοποιεί το σύστημα γλώσσας LLM της OpenAI για να οργανώνει καλύτερα τις συναντήσεις σας, να δημιουργεί ανασκοπήσεις και να σας βοηθάει στις απαντήσεις των μηνυμάτων που έχετε δεχτεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Για παράδειγμα, αν έχετε καθυστερήσει να μπείτε σε μία συνάντηση θα σας ετοιμάζει μία σούμα των όσων έχετε χάσει και μάλιστα θα μπορεί να κάνει και ερωτήσεις εκ μέρους σας.

Αν μάλιστα χρειαστεί να απομακρυνθείτε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, θα μπορεί να σας δημιουργήσει ενότητες με όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.

Τέλος, αν έχετε συνδέσει το λογαριασμό του Zoom με αυτόν του ημερολογίου σας, θα μπορεί να σας οργανώνει μέχρι και την ατζέντα των επόμενων online συναντήσεων.

ZoomIQ