Μήνυμα Μητσοτάκη στο TikTok: «Ζητώ προσωπικά ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους» (vid)

Μήνυμα Μητσοτάκη στο TikTok: «Ζητώ προσωπικά ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους» (vid)
Με βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμά του στους πολίτες για τις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου.

Εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης (28/3) και λίγες ώρες μετά, το απόγευμα, έστειλε το μήνυμά του μέσω βίντεο στο TikTok.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι μέχρι τις εκλογές «έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα τέσσερα χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες και τα λάθη μας», ενώ τόνισε ότι «ψηφίζουμε για να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά».

«Ανακοινώσαμε την ημερομηνία των εκλογών, θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα τέσσερα χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες και τα λάθη μας».

@kyriakosmitsotakis_ ✌️🇬🇷 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Να θυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε τις εισφορές, δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Προστατεύσαμε τα σύνορά μας, ενισχύσαμε την εθνική μας άμυνα. Ψηφιοποιήσαμε το κράτος», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Θα μιλήσουμε όμως και για τα πολλά που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Για το γεγονός ότι οι μισθοί στη χώρα μας εξακολουθούν να είναι χαμηλοί και πρέπει να ανέβουν. Ότι οι νέοι μας έχουν προβλήματα να βρουν στέγη. Να μιλήσουμε για τις αδυναμίες οι οποίες υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο μπορεί να άντεξε παρά την πανδημία αντιμετωπίζει όμως ακόμα μεγάλες δυσκολίες και κυρίως να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους. Για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας».

Καταλήγοντας στo μήνυμά του, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Όλα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Κι αυτή είναι η εντολή την οποία θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό. Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου».