Με Dynamic Island όλα τα iPhone 15, τα Pro μοντέλα με πλαίσιο τιτανίου

Παύλος Παπαπαύλου
Νέα πληροφορία έρχεται στη δημοσιότητα για τα νεότερα Apple smartphones.

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα νέα iPhone και ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από συνεργάτες και προμηθευτές.

Αυτή τη φορά έχουμε τα πλαίσια οθόνης και για τις τρεις εκδόσεις των νέων τηλεφώνων μέσα από φωτογραφία που μαρτυρά ότι όλες θα έχουν το Dynamic Island στο επάνω μέρος.

Τα τηλέφωνα της εικόνας είναι (από αριστερά προς τα δεξιά) τα iPhone 15, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και φαίνεται να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το σκεπτικό του λεπτού πλαισίου.

Το βασικό iPhone 15 και το iPhone 15 Plus θα έχουν ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz και θα έρθουν με το A16 Bionic, τη στιγμή που τα Pro μοντέλα θα κάνουν τη μετάβαση στο A17.

Σε ό,τι αφορά τα «επαγγελματικά» μοντέλα, θα εισάγουν για πρώτη φορά πλαίσιο από τιτάνιο αντί για ατσάλι που θα τα κάνει πιο ανθεκτικά, αλλά και πιο ελαφριά.

Τα πλήκτρα θα προσφέρουν 3D touch haptic feedback που θα επιβεβαιώνει με τον κλασικό μηχανισμό το πάτημά τους.

Τέλος, αναμένεται να δούμε στα Pro μοντέλα αλλαγή ακόμη και στο διακόπτη του mute που θα γίνει πλέον πλήκτρο. Με το ένα πάτημά του θα βάζει το τηλέφωνο στο αθόρυβο, ενώ με το δεύτερο θα το επαναφέρει στην κανονική κατάσταση.

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα διατηρήσουν τα κλασικά πλήκτρα που βλέπουμε μέχρι και σήμερα.