Μεθυσμένοι επιβάτες αεροπλάνου ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά (vid)

Newsroom
Τέσσερις επιβάτες που φέρονται να ήταν μεθυσμένοι τέθηκαν υπό κράτηση μετά από καυγά με υπαλλήλους από το προσωπικό ασφαλείας.

Ένας περίεργος καυγάς σε αεροπλάνο της LATAM Airlines άφησε τέσσερις επιβάτες υπό αστυνομική επιτήρηση και έξι υπαλλήλους από το προσωπικό ασφαλείας με τραυματισμούς.

Ο άγριος καβγάς έλαβε χώρα τη Δευτέρα (20/02) όταν οι άνδρες, οι οποίοι φέρονται να ήταν μεθυσμένοι, επιβιβάστηκαν στην πτήση LA135 στο διεθνές αεροδρόμιο Andrés Sabella Gálvez στη βόρεια λιμενική πόλη Antofagasta της Χιλής.

Οι επιβάτες πιάστηκαν να βρίζουν λεκτικά κάποιους από τους άλλους πελάτες, γεγονός που ώθησε το πλήρωμα της πτήσης να ζητήσει βοήθεια από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας. Η ένταση οξύνθηκε όταν μια αεροσυνοδός πλησίασε έναν από τους απείθαρχους επιβάτες και του ζήτησε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό το Σαντιάγο της Χιλής.

Υπάλληλοι του προσωπικού ασφάλειας ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό και προσπάθησαν, προκειμένου να απομακρύνουν τους άνδρες πριν τους επιτεθούν.

Το viral βίντεο δείχνει έναν από τους φερόμενους ως μεθυσμένους επιβάτες να χτυπά έναν πράκτορα της αεροπορίας στην πλάτη. Ένας άλλος επιβάτης φαινόταν να συγκρατεί ένα άτομο με μια λαβή για να το εμποδίσει να παλέψει με τον πράκτορα.