Αλυσοδεμένη γυναίκα διασώθηκε από το μεταλλικό κελί της μητέρας της όπου ήταν φυλακισμένη για 20 χρόνια (vid)

Newsroom
Αλυσοδεμένη γυναίκα διασώθηκε από το μεταλλικό κελί της μητέρας της όπου ήταν φυλακισμένη για 20 χρόνια (vid)
Μια γυναίκα διασώθηκε από ένα μεταλλικό κελί στο σπίτι της μητέρας της, αφού βρέθηκε εκεί αλυσοδεμένη, με την αστυνομία να ανακαλύπτει αργότερα ότι κρατούνταν όμηρος για 20 χρόνια.

Μια γυναίκα διασώθηκε από ένα μεταλλικό κελί στο σπίτι της μητέρας της, αφού βρέθηκε εκεί αλυσοδεμένη, με την αστυνομία να ανακαλύπτει αργότερα ότι κρατούνταν όμηρος για 20 χρόνια

Η Rosinalva da Silva, 39 ετών, βρέθηκε την Πέμπτη (09/02) σε μια κρεβατοκάμαρα του ακινήτου στο Espírito Santo της Βραζιλίας, με τα πόδια της αλυσοδεμένα και τα χέρια της δεμένα.

Η αστυνομία χρειάστηκε να περάσει από μια μεταλλική πόρτα για να βρει τη γυναίκα σε ένα σκοτεινό, βρώμικο αυτοσχέδιο κελί, που φωτιζόταν μόνο από ένα μοναδικό γυάλινο παράθυρο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν γρήγορα ότι η da Silva ήταν αφυδατωμένη και πεινασμένη όταν τη βρήκαν και τη συνόδευσαν έξω από την ιδιοκτησία κρατώντας την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένη.

Μεταφέρθηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά αργότερα μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο περιφερειακό νοσοκομείο, όπου λαμβάνει θεραπεία για σοβαρό υποσιτισμό και παραμένει υπό παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό.

Υποβλήθηκε επίσης και σε άλλες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε άλλες επιπλοκές ως αποτέλεσμα της κακομεταχείρισής της, ιδίως λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που είχε περάσει χωρίς επαρκείς ποσότητες τροφής.