Τατσόπουλος: «Δύο ώρες περίμεναν οι αστυνομικοί, νόμιζα ότι ήταν για περιφρούρηση, η αντιμετώπιση στο Α.Τ. ήταν άψογη» (vid)

Newsroom
Τατσόπουλος: «Δύο ώρες περίμεναν οι αστυνομικοί, νόμιζα ότι ήταν για περιφρούρηση, η αντιμετώπιση στο Α.Τ. ήταν άψογη» (vid)
Τι ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής για τη σύλληψή του έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη τον βράδυ της Δευτέρας (30/1), μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη.

Ο ίδιος μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Tlive» για τη σύλληψή του τονίζοντας πως ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο γιατί έκρινε «πως πρόκειται για μια φαιδρή ιστορία».

«Οι δημοσιογράφοι είχαν έρθει λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, και γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Ο κ. Καμπούρης είχε επαναλάβει πολλές φορές μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή πού θα βρίσκομαι, πρόσκληση προς τους αστυνομικούς για να πάνε να με συλλάβουν. Αιφνιδιάστηκα, παρόλα αυτά, γιατί οι Αστυνομικοί δεν εισέβαλαν στο βιβλιοπωλείο και αυτό μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να είχαν έρθει για περιφρούρηση» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φαντάστηκα, λοιπόν, ότι αφού επί δύο ώρες περίμεναν υπομονετικά, ότι θα είχαν έρθει για περιφρούρηση για να μην γίνουν έκτροπα σε περίπτωση που δημιουργούνταν κάποια αντισυγκέντρωση. Αιφνιδιάστηκα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μετά από μία πολύ σύντομη δήλωση, οδηγήθηκα στο Α.Τ. Ομονοίας».

«Η δική μου ταλαιπωρία ήταν απειροελάχιστη, η αντιμετώπιση μέσα στο Α.Τ. ήταν άψογη» τόνισε μεταξύ άλλων για τη σύλληψή του.