Μεγιστάνας ξοδεύει 2 εκατομμύρια το χρόνο για να μείνει για πάντα νέος

Newsroom
 Μεγιστάνας ξοδεύει 2 εκατομμύρια το χρόνο για να μείνει για πάντα νέος
Ο Bryan Johnson είναι ένας 45χρονος άνδρας αλλά έχει καταφέρει να αποκτήσει την φυσική κατάσταση ενός 18χρονου νέου.

Ο διευθύνων σύμβουλος βιοτεχνολογίας Bryan Johnson έχει μια ομάδα 30 γιατρών και εμπειρογνωμόνων υγείας για να του δώσει «την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου»

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς ο στόχος του είναι να λειτουργούν όλα τα όργανα του σαν να είναι 18χρονος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος και των μαλλιών.

Ωστόσο, αυτό έχει ένα βαρύ κόστος, συγκεκριμένα, το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί πράγματι να είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το μυστικό της «αιωνιότητας».

Δεν είναι ο μόνος, καθώς ο LeBron James, λέγεται ότι ξοδεύει 1,5 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο για το σώμα του για να παραμείνει νέος, ενώ ο Novak Djokovic είναι γνωστό εμπλουτίζει το αίμα του με οξυγόνο.

Ο μεσήλικας προγραμματιστής λογισμικού, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γιούτα, ξεκίνησε τρεις επιχειρήσεις μεταξύ 1999 και 2003. Η επιχείρησή του που πουλούσε κινητά τηλέφωνα τον βοήθησε να πληρώσει το πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε επίσης μια επιχείρηση βιντεοκλήσεων.

Αλλά έκανε την περιουσία του μέσω της Braintree, μιας εταιρείας λύσεων πληρωμών που εξαγοράστηκε από την PayPal, που τότε ανήκε στην eBay, έναντι 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2016, ο Τζόνσον ίδρυσε την Kernel, μια startup που κατασκευάζει κράνη αξίας 50.000 δολαρίων που μετρούν τα εγκεφαλικά σήματα.

Τώρα χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο του στην επιδίωξή του για αιώνια νεότητα, προσλαμβάνοντας μια ομάδα 30 γιατρών και εμπειρογνωμόνων αναγεννητικής υγείας για να επιβλέπουν το πρόγραμμά του.