Γυναίκα τυφλώθηκε αφού ήθελε να μοιάζει με το «dragon girl» και έκανε τατουάζ στα μάτια της (vid)

Newsroom
Στο φως της δημοσιότητας βγήκε η φανταστική και συνάμα τρομακτική ιστορία γυναίκας που τυφλώθηκε αφότου έβαψε του βολβούς των ματιών της (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Αρκετές είναι φορές που έχουμε διαβάσει κάποιες «τρελές» ειδήσεις και μας έχουν αφήσει άναυδους. Μια από αυτές είναι και η ιστορία που εκτυλίσσεται παρακάτω.

Η Anaya Peterson, από τη Βόρειας Ιρλανδίας, επηρεασμένη από το μοντέλο Amber Luke, η οποία αποφάσισε να βάψει τα μάτια της μπλε, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και τα αποτελέσματα είναι αποκρουστικά.

Η μικρή της κόρη όταν αντίκρισε την μητέρα της μετά την επέμβαση,αμέσως τρόμαξε. Η μικρή κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της μητέρας της να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση προσπάθησε να την αποτρέψει αλλά μάταια. Η 32χρονη έκανε τατουάζ στο δεξί της μάτι με μπλε χρώμα τον Ιούλιο του 2020, και παρόλο που υπέφερε από πονοκεφάλους, πήγε και έβαψε το άλλο μάτι μωβ αργότερα τον ίδιο χρόνο. Πέρασαν μερικοί μήνες και όλα έμοιαζαν καλά, μέχρι που ξύπνησε με πρησμένα βλέφαρα και ένα πρόσωπο που έμοιαζε σαν να είχε μόλις συμμετάσχει σε ένα αγώνα UFC

Αφού τα αντιβιοτικά δεν απέδωσαν, η Anaya μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί αντικρίζοντας το πρόσωπο της γυναίκας σάστισαν , καθώς δεν είχαν αντικρίσει παρόμοια κατάσταση.