Εργαζόμενη εξηγεί γιατί το λιανικό εμπόριο είναι «κυριολεκτικά η χειρότερη δουλειά»

Newsroom
Εργαζόμενη εξηγεί γιατί το λιανικό εμπόριο είναι «κυριολεκτικά η χειρότερη δουλειά»
Μια γυναίκα στο TikTok μίλησε για την εμπειρία της να εργάζεται στο λιανικό εμπόριο, εξηγώντας γιατί είναι ότι χειρότερο της έχει συμβεί

Η Bekkii Vosper, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @deebekksta στο TikTok δημοσίευσε ένα καυστικό βίντεο που αναφερόταν σε ορισμένες από τις υποτιθέμενες παράλογες προσδοκίες που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της εργασίας της στο λιανικό εμπόριο.

Στην αρχή του βίντεο, η Vosper «ξυπνάει» από ένα τηλεφώνημα του «διευθυντή» της.

«Πού είσαι;», είπε ο υποτιθέμενος « περιφερειακός» διευθυντής» στην άλλη γραμμή. Η Vosper, η οποία ενσαρκώνει το ρόλο του διευθυντή του καταστήματος, λέει στον περιφερειακό διευθυντή ότι είναι 7 π.μ. Εκείνη την ώρα, ο περιφερειακός διευθυντής της απαντάει ότι βρισκόταν στο κατάστημα και παρατήρησε ότι ήταν κλειστό και ότι αυτό θα αντανακλούσε "πολύ άσχημα" για αυτούς ως επιχείρηση. «Δεν υπάρχει κανείς εδώ για να ανοίξει το κατάστημά σας. Αντιλαμβάνεσαι ότι μας επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 δολαρίων αν ανακαλύψουν ότι δεν ανοίγουμε στις σωστές ώρες εκπαίδευσης, το ξέρεις αυτό, έτσι δεν είναι;» είπε ο περιφερειακός διευθυντής.

@deebekksta Working #retail was HORRIBLE #shopping #manager ♬ original sound - Bekkii vosper

Όταν η Vosper ρώτησε γιατί έπρεπε να είναι στο χώρο εργασίας στις 7 το πρωί, η περιφερειακή διευθύντρια είπε ότι της είχε στείλει μήνυμα στις 9:30 το βράδυ, λέγοντάς της ότι θα ήταν στο γραφείο.

Η Vosper εξήγησε ότι τα γραπτά μηνύματα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας και ότι εκείνη την ώρα «κοιμόταν», οπότε δεν έλαβε το μήνυμα.

Τελικά, ο περιφερειακός διευθυντής της είπε να την «βοηθήσει» για την ημέρα και να «ανοίξει το κατάστημα».

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί στην πραγματικότητα είναι το ... ρεπό μου και έχω τον γιο μου, οπότε πρέπει να τον ετοιμάσω για τον παιδικό σταθμό. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Λυπάμαι», δήλωσε ο Vosper.

Ο κόσμος μπήκε στην ενότητα σχολίων του βίντεο για να μοιραστεί παρόμοιες εμπειρίες που αντιμετώπισαν στο λιανικό εμπόριο.

Ένα άτομο έγραψε: «Φέρονται σαν να τους έχεις υπογράψει τη ζωή σου LMFAO».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ένας διευθυντής λιανικής μου είπε "πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη δουλειά και το πανεπιστήμιό σου" ermmmm.....easy», πρόσθεσε ένας άλλος.

Ένας τρίτος έγραψε: «Το λιανικό εμπόριο είναι κυριολεκτικά η χειρότερη δουλειά. Είναι σαν να σερβίρεις χωρίς φιλοδωρήματα».