«Σύγκρουση» Δέσποινας Βανδή με Ιωάννη Μελισσανίδη: «Τι βλακείες είναι αυτές;», είπε ο Φασουλής (vid)

Newsroom
«Σύγκρουση» Δέσποινας Βανδή με Ιωάννη Μελισσανίδη: «Τι βλακείες είναι αυτές;», είπε ο Φασουλής (vid)
Μια διαφωνία είχαν ο αθλητής και η Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι και ο Σταμάτης Φασουλής είπε και την δική του γνώμη.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή τραγούδησαν το «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» το βράδυ του Σαββάτου (3/12) στο J2US.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με την κριτική επιτροπή, δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον αθλητή.

Ωστόσο και ο Σταμάτης Φασουλής, διαφώνησε μαζί του, για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια παίρνοντας τον λόγο για να σχολιάσει την εμφάνισή τους είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, εγώ κάτι άλλο περίμενα. Γνωρίζοντας τον Ιωάννη και τα πράγματα που έχει κάνει, περίμενα ότι αυτό θα αποδοθεί με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι και πώς το κουβαλάω μέσα μου αυτό το τραγούδι. Έχει μια ελευθερία, έχει μια λεβεντιά. Είναι σαν να βρίσκεσαι στις κορφές του Ψηλορείτη και να το φωνάζεις αυτό το πράγμα. Ήταν η προσέγγιση, γιατί το στήσιμο δεν εξαρτάται από εσάς, η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό».

«Εκεί που το ένιωθα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο», απάντησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

«Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο, αλλά από την άλλη σέβομαι ότι είναι η προσωπική σου...», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες "έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι". Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό», συμπλήρωσε ο αθλητής.

«Περίμενα ότι σ' αυτό το τραγούδι εσύ θα άπλωνες, θα άνοιγες το σώμα σου, όπως το ανοίγεις μοναδικά πάνω στη σκηνή, μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό, γι αυτό που είσαι και όλο αυτό το πράγμα το άνοιγμα ψυχής θα δοθεί και σωματικά», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πως σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει, "ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ" γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής στον διαγωνιζόμενο του J2US.