Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition έρχεται σε Limited Edition με εορταστική γεύση Σοκολάτα - Πορτοκάλι!

Newsroom
Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition έρχεται σε Limited Edition με εορταστική γεύση Σοκολάτα - Πορτοκάλι!
Το ΝΕΟ Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Limited Edition Σοκολάτα - Πορτοκάλι, είναι μια εορταστική προσθήκη στην οικογένεια των Πρωτεϊνούχων Ροφημάτων Formula 1 της Herbalife Nutrition.

Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Limited Edition με γεύση Σοκολάτα - Πορτοκάλι, είναι ένα υγιεινό υποκατάστατο γεύματος για τον έλεγχο του βάρους ή για την υποστήριξη μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού δραστήριου τρόπου ζωής ως ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα.

Η διατροφή για τη διατήρηση ή τη μείωση του σωματικού βάρους δεν πρέπει να στερεί καμία ομάδα τροφίμων, ενώ πρέπει να προσφέρει κορεσμό, να δίνει την απαραίτητη ενέργεια για τις καθημερινές δραστηριότητες και ταυτόχρονα να είναι ισορροπημένη σε θρεπτικά συστατικά. Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition με γεύση Σοκολάτα - Πορτοκάλι, παρασκευάζεται από 100% vegan συστατικά και κάνει την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, μια απλή και γρήγορη υπόθεση. Πρόκειται για ένα ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σόγιας, εδώδιμες ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, το οποίο προσφέρει στον οργανισμό όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, συμβάλλοντας με καταλυτικό τρόπο σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

δδδ

Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Limited Edition Σοκολάτα - Πορτοκάλι, αποτελεί μια ακόμη προσθήκη στις 9 υπέροχες βασικές γεύσεις Formula 1 (Banana Cream, Cafe Latte, Spiced Apple, Fruits of Forest, Strawberry Delight, Cookie Crunch, Smooth Chocolate, Vanilla Cream, Free from Raspberry & White Chocolate). Όλα τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 ξεχωρίζουν για τη γεμάτη γεύση τους, την υψηλή τους ποιότητα, και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους, συμβάλλοντας στη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων χωρίς συμβιβασμούς.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
  • Με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας, εδώδιμες ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 προσφέρει σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα
  • Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα F1 Limited Edition με γεύση Σοκολάτα -Πορτοκάλι είναι κατάλληλο για vegan, δεν περιέχει γαλακτοκομικά και για μια χωρίς φυσικώς ευρισκόμενη λακτόζη εκδοχή, μπορεί να παρασκευαστεί με φυτικό ρόφημα σόγιας ή με το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) και νερό
  • Το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα F1 Limited Edition με γεύση Σοκολάτα -Πορτοκάλι παρέχει τουλάχιστον το 30% της Προσλαμβανόμενης Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) 26 βιταμινών και μετάλλων (1) ανά μερίδα
  • Λάβετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας (2), ενώ παραμείνετε πιστοί στους διατροφικούς σας στόχους και επιθυμίες
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες
  • Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.