Οι Παγκόσμιοι Τελικοί του League of Legends στους κινηματογράφους (και στην Ελλάδα)!

Παύλος Παπαπαύλου
Οι Παγκόσμιοι Τελικοί του League of Legends στους κινηματογράφους (και στην Ελλάδα)!
Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού που επιστρέφει στα μεγάλα events.

Οι τελικοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για το League of Legends συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον των παικτών και φέτος θα μεταδοθούν ακόμη και σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Riot Games συνεργάζεται με την Lexis Partners για το ειδικό αυτό event, που θα είναι η κατάληξη ενός τουρνουά με ομάδες που έδωσαν αγώνες σε όλη την Αμερική.

Οι τελικοί του League of Legends είναι από τα eSports events που απασχολούν εκατομμύρια gamers και φέτος θα δούμε τις ομάδες T1 και DRX να τίθενται αντιμέτωπες.

Η προβολή σε κινηματογράφους είναι προγραμματισμένοι για συγκεκριμένες χώρες σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία, με τους αγώνες να λαμβάνουν χώρα στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια. Η προβολή στην Ελλάδα θα γίνει σε κινηματογραφικές αίθουσες που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η εταιρεία σημειώνει πως καθημερινά προστίθεται και νέες αίθουσες και για τη χώρα μας η μετάδοση θα ξεκινήσει το Σάββατο 5/11 στη 1 τα ξημερώματα.

Οι τελικοί του 2021 συγκέντρωσαν 73 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και φέτος το ρεκόρ αναμένεται να σπάσει και πάλι.