ΗΠΑ: Πήγαν σε εστιατόριο και παρακολουθούσαν από το κινητό να τους κλέβουν το σπίτι (vid)

Newsroom
 ΗΠΑ: Πήγαν σε εστιατόριο και παρακολουθούσαν από το κινητό να τους κλέβουν το σπίτι (vid)
Μητέρα και κόρη παρακολουθούσαν από κινητό τηλέφωνο τους κλέφτες να τους «σηκώνουν» το σπίτι την ώρα που έτρωγαν σε εστιατόριο.

Μια οικογένεια στις ΗΠΑ βρέθηκε σε ένα εστιατόριο, ωστόσο η βραδιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η μητέρα και η κόρη κατά την διάρκεια του δείπνου τους ενημερώθηκαν από μια εφαρμογή στο κινητό ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι.

Παρακολουθώντας μέσω του τηλεφώνου τις κάμερες του σπιτιού διαπίστωσαν ότι δύο διαρρήκτες είχαν μπουκάρει μέσα. Για άγνωστο λόγο ο συναγερμός δεν χτύπησε. Μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβαινε στο σπίτι τους, κάλεσαν την αστυνομία.

«Λάβαμε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο ότι κάποιο άγνωστο πρόσωπο βρισκόταν στον πάνω όροφο. Τότε κοίταξα την κάμερα και είδαμε δύο άνδρες να μας κλέβουν», είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Οι δύο διαρρήκτες φορούσαν λευκά ρούχα και μέσα σε 14 λεπτά έκλεψαν αντικείμενα αξίας, τα οποία υπολογίζονται από 20.000 εώς 30.000 δολάρια.

Η αστυνομία βρέθηκε γρήγορα στο σημείο μετά την κλήση της οικογένειας, όμως πλέον ήταν αργά καθώς οι δύο διαρρήκτες είχαν ήδη φύγει. Η αστυνομία ερευνά το βίντεο που θα την βοηθήσει να φτάσει στην ταυτότητα των δραστών.