Τσίπρας για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος»
Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση τον αναπληρωτή του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος σόκαρε τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο με τον θάνατό του από έναν σπάνιο τύπο καρκίνου.
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: «Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας.
Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής.
Καλό σου ταξίδι, Αλέξανδρε».
Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας.
— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) October 14, 2022
Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής.
Καλό σου ταξίδι, Αλέξανδρε. pic.twitter.com/xU0E3ueSw0