Σερβιτόρα αποκαλύπτει τα «παράξενα» που έχει η δουλειά στα εστιατόρια «Hooters»

Newsroom
Σερβιτόρα αποκαλύπτει τα «παράξενα» που έχει η δουλειά στα εστιατόρια «Hooters»
Μόλις εγκατέλειψε τη γνωστή επιχείρηση, η φοιτήτρια νοσηλευτικής και YouTuber Selena Silveira αποφάσισε να τα πει όλα για το πώς είναι πραγματικά να εργάζεσαι στη διάσημη δουλειά και τι κριτήρια χρειάζεται να πληρείς για να προσληφθείς.

Τα Hooters,τα διάσημα αμερικάνικα εστιατόρια είναι γνωστά για τις καυτές φτερούγες, τα παϊδάκια, τις αθλητικές προβολές αλλά αυτό που παρατηρεί κάποιος που θα βρεθεί σε ένα από τα 430 καταστήματα είναι ότι τα κορίτσια των Hooters έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση. Ένα από αυτά τα κορίτσια αποκαλύπτει σε βίντεο στο Youtube πως είναι να δουλεύεις στη συγκεκριμένη επιχείρηση και τι χρειάζεσαι για να προσληφθείς.

Η φοιτήτρια νοσηλευτικής και γνωστή Youtuber Selena Silveira ζήτησε εργασία από τα Hooters καθώς χρειαζόταν άμεσα λεφτά για τις σπουδές της. Όπως αναφέρει η συνέντευξη ήταν πολύ γρήγορη και όχι παραπάνω από δέκα λεπτά. Παρόλο που οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν απλές και τυπικές, υπήρχε ένα μέρος της συνέντευξης που ήταν κάπως "περίεργο".. Μάλιστα όταν η συνέντευξη τελείωσε, ο υπεύθυνος της ζήτησε να τη βγάλουν μια ολόσωμη φωτογραφία. "Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μια πάγια τακτική των υπευθύνων της επιχείρησης για να θυμούνται πως είσαι αν αποφασίσουν να σε προσλάβουν" λέει χαρακτηριστικά.

Hooters

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αυτό που ξεχωρίζει τα Hooters από τις άλλες επιχειρήσεις είναι ότι δεν προσλαμβάνουν τα κορίτσια ως σερβιτόρες αλλά στην ουσία κάνουν ένα casting μοντέλων. "Ακριβώς όπως σε κάθε άλλο casting μοντέλων, τα Hooters είναι σε θέση να επιλέξουν εκείνα τα μοντέλα που θέλουν με βάση την εμφάνιση που ψάχνουν. Αυτή είναι πολιτική της επιχείρησης και αυτό είναι το εμπορικό τους σήμα".

Αν και η Selena Silveira έβγαζε αρκετά χρήματα, τονίζει ότι κάθε μέρα στη δουλειά έπρεπε να ακολουθεί μια πολύ αυστηρή πολιτική σχετικά με την εμφάνιση της. Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι είναι μια καλή θέση εργασίας και τη συνιστά.

Hooters