Mastercard και Εθνική Τράπεζα «βάζουν γκολ» και σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

Newsroom
Mastercard και Εθνική Τράπεζα «βάζουν γκολ» και σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα!
Ξέρεις τι κοινό έχουν οι λέξεις ζογκλέρ και χατ τρικ με μια πιστωτική κάρτα;

Δεν είχαν καμία, μέχρι που η Mastercard, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ανοίγουν ένα νέο «παράθυρο» στον κόσμο του κορυφαίου επιθετικού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου προσφέροντας στους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστά δώρα! Με πρωταγωνιστή ποιον άλλον, από τον άσσο της μπάλας και Mastercard Ambassador, τον Lionel Messi!

Εάν είσαι κι εσύ μεγάλος θαυμαστής του Lionel Messi και θα ήθελες να ξέρεις τα πάντα για εκείνον, η Mastercard και η Εθνική Τράπεζα σού δίνουν τη δυνατότητα να μάθεις για άγνωστες πτυχές της ζωής του που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κανείς φίλαθλος! Από τις 12 Σεπτέμβριου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου με κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείς με την Mastercard πιστωτική σου κάρτα από την Εθνική Τράπεζα αποκτάς πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό από τη ζωή του Messi και τη διαδρομή προς την κορυφή.

....

Μάλιστα, πραγματοποιώντας τις καθημερινές σου συναλλαγές χρησιμοποιώντας τη πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που θα αποκτήσουν ένα κουτί, με τη φανέλα του Messi και άλλα μοναδικά αντικείμενα με την υπογραφή του τεράστιου επιθετικού!

Το καλύτερο όμως στο φυλάγαμε για το τέλος: Η Mastercard και η Εθνική Τράπεζα έχουν προβλέψει και για εσένα που ζεις για την ημέρα που θα παρακολουθήσεις από κοντά έναν αγώνα UEFA Champions League στο εξωτερικό!

Με κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείς μπορεί παράλληλα να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα UCL, μαζί με κάποιον αγαπημένο τους!

....

Δεν έχεις ακόμη πιστωτική κάρτα; Επίλεξε σήμερα την πιστωτική κάρτα Mastercard® απο την Εθνική Τράπεζα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, χρησιμοποίησε την έως και 13 Νοεμβρίου στις καθημερινές σου συναλλαγές, και διεκδίκησε ένα απο τα μοναδικά δώρα. Ανακάλυψε τις πιστωτικές κάρτες εδώ.

Και κάπως έτσι, όπως βάζει γκολ o Messi χωρίς καν να ακουμπήσει τη μπάλα, η Mastercard και η Εθνική Τράπεζα «σκοράρουν» για ακόμη μία φορά και σου προσφέρουν μοναδικά προνόμια, με την πιο απλή κίνηση. Χρειάζεσαι κι άλλους λόγους για να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για τις καθημερινές σου συναλλαγές;

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.