Ανακοινώθηκε το FM 2023 που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια και σε κονσόλες PlayStation (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Ανακοινώθηκε το FM 2023 που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια και σε κονσόλες PlayStation (vid)
To θρυλικό game επιστρέφει και σε κονσόλα της Sony μετά από διετή απουσία.

Η SEGA και η Sports Interactive ανακοίνωσαν το φετινό Football Manager που θα κυκλοφορήσει με τον… πρωτότυπο τίτλο FM 2022. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, Android, Apple Arcade και iOS, ενώ μετά από δύο χρόνια επιστρέφει και σε κονσόλες της Sony και συγκεκριμένα στο PS5.

Για άλλη μια χρονιά, οι κάτοχοι Game Pass θα το έχουν από την πρώτη μέρα χωρίς έξτρα χρέωση (σε PC και κονσόλες Xbox), ενώ στο PC θα διατεθεί μέσα από τα Steam, Epic Games Store και Microsoft Store. Αναλυτικά θα κυκλοφορήσουν οι εξής εκδόσεις:

- Football Manager 2023 (PC)
- Football Manager 2023 Console (PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)
- Football Manager 2023 Mobile (iOS, Android)
- Football Manager 2023 Touch (Nintendo Switch, Apple Arcade)

H ομάδα προγραμματισμού ανακοίνωσε πως πληροφορίες για το gameplay, τα νέα χαρακτηριστικά και τις νέες άδειες θα ανακοινωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η έκδοση για τις κονσόλες θα εστιάζει περισσότερο στις μεταγραφές, στην τακτική και τους αγώνες και ειδικά στην έκδοση για το PS5, θα υποστηρίζονται και λειτουργίες που έχουν μεταφερθεί ειδικά για το DualSense Controller.

Οι κάτοχοι Xbox και PC θα μπορούν να έχουν κοινό save και να συνεχίζουν από το ένα σύστημα στο άλλο, από το ίδιο σημείο, αρκεί να κάνουν log in με το Microsoft account τους.