Προφυλακίστηκε ο ένας κρητικός... νταής, ελεύθερος ο μικρότερος αδελφός του

Newsroom
Προφυλακίστηκε ο ένας κρητικός... νταής, ελεύθερος ο μικρότερος αδελφός του
Ο ένας εκ των δύο κρατούμενο για το περιστατικό με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για την εμπλοκή στο σοβαρό επεισόδιο με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 25/8 στις 12:30 το μεσημέρι ενώ παράλληλα έλαβε το δρόμο για τη φυλακή.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος των δύο αδερφών

Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο αδερφών, ποινικολόγος κ. Διονύσιος Βέρρας, προσπάθησε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό κάνοντας λόγο για παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα αναφέροντας ότι «όλη η Ελλάδα ασχολείται αυτή τη στιγμή με μια πραγματικά ανύπαρκτη υπόθεση».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν υπήρχε μαχαίρι στο συμβάν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μέσα στη δικογραφία ούτε βρέθηκε πουθενά αλλού. Η υπόθεση έχει λάβει αδικαιολόγητα μεγάλες διαστάσεις». Παράλληλα δήλωσε ότι «αν το περιστατικό συνέβαινε μεταξύ Ελληνών δε θα γινόταν όλο αυτό. Ανάλογα περιστατικά με φασαρίες συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους».