Σε άντρα λευκού χρώματος 45-50 ετών ανήκει η σορός που εντοπίστηκε από το πλήρωμα του Blue Star ανοιχτά της Κέας (vid)

Newsroom
Το πτώμα του άντρα εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το προσωπικό του Blue Star Ferries που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος. Δείτε το βίντεο του Gazzetta.

Στην περισυλλογή της σορού του άντρα που επέπλεε στα θαλάσσια ύδατα ανοιχτά της Κέας, προχώρησε τις μεσημβρινές ώρες σκάφος του Λιμενικού, μεταφέροντάς το στη συνέχεια στο λιμάνι του Λαυρίου.

Η Λιμενική αρχή είχε ενημερωθεί από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για τον εντοπισμό της σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση σήψης, στην θαλάσσια περιοχή της Κέας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόκειται για άνδρα, αγνώστων στοιχείων, λευκού χρώματος με γένια, ύψους περίπου 1,73 μέτρων, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και κανονικής σωματικής διάπλασης.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Θυμίζουμε πως το πτώμα του άντρα εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το προσωπικό του Blue Star Ferries που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος.

Η σορός του άντρα βρέθηκε περίπου επτά ναυτικά μίλια από την Κέα, με την εικόνα να «παγώνει» και να σοκάρει τους επιβάτες του πλοίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία περισυλλογής του πτώματος.

Δείτε το βίντεο του Gazzetta