Καβγάς στη Βραζιλία που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία: Τον κλώτσησε και τον παρέσυρε διερχόμενο λεωφορείο (vid)

Newsroom
Καβγάς στη Βραζιλία που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία: Τον κλώτσησε και τον παρέσυρε διερχόμενο λεωφορείο (vid)
Από θαύμα επέζησε ένας άντρας στη Βραζιλία όταν βρέθηκε στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου μετά από μια κλωτσιά που δέχθηκε.

Σοκάρουν τα πλάνα από τη στιγμή που ένας άντρας στη Βραζιλία παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο λεωφορείο μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο δρόμο. Ο 21χρονος έζησε ως εκ θαύματος, περνώντας 32 ημέρες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 27 στην εντατική.

Το επεισόδιο έγινε στις 15 Μαίου σε πόλη της πολιτείας Παρανά. Το θύμα περπατάει με έναν φίλο του στο πεζοδρόμιο και ένας νεαρός που περπατά από την αντίθετη κατεύθυνση τον χτυπά περνώντας από δίπλα του με δύναμη στον ώμο.

Ο 21χρονος γυρίζει και του ζητάει τον λόγο, αλλά ξαφνικά ο νεαρός του δίνει μια κλωτσιά με αποτέλεσμα να φύγει προς τον δρόμο. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή περνάει ένα λεωφορείο και τον παρασέρνει με τον 21χρονο να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες.

Τρεις μέρες αργότερα και αφού ο 21χρονος νοσηλεύτηκε βαριά τραυματισμένος, ο δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Είπε ότι δεν γνώριζε το θύμα, πως λογομάχησαν και δεν είχε δει το λεωφορείο όταν τον κλώτσησε. Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.