Η μοιραία προσπέραση στα Ιωάννινα: Αγροτικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να περάσει νταλίκα (vids)

Newsroom
Η μοιραία προσπέραση στα Ιωάννινα: Αγροτικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να περάσει νταλίκα (vids)
Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων -Κόνιτσας, με θύμα έναν 51χρονο, πάνω στον οποίο έπεσε όχημα που έκανε προσπέραση.

Νεκρός είναι ο ηλικίας 51 χρόνων οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο συγκρούστηκε το αγροτικό που επιχείρησε την προσπέραση νταλίκας, στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας, νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος καταγόταν από την Άρτα, αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Από το δυστύχημα, που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας μετά τον κόμβο της Ελεούσας, δύο ακόμη άτομα έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την τροχαία Ιωαννίνων, το αγροτικό όχημα που επιχείρησε προσπέραση νταλίκας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πίσω από το ΙΧ ακολουθούσε αλβανικό λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση ενώ ένα τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το λεωφορείο δεν απέφυγε τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνοδηγός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.