Σχίζας για Survivor: «Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο»

Newsroom
Σχίζας για Survivor: «Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο»
Όπως ανέφερε δεν το είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα γιατί δεν ήθελε να θεωρηθεί ότι χειραγώγησε τον κόσμο.

O Στάθης Σχίζας κι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «ΟΚ».

Ο νικητής του Survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο έπαθλο, για το οποίο είχε αποκαλύψει ότι μεγάλο μέρος του ποσού θα το διαθέσει για τα παιδιά με καρκίνο.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν το είχε πει νωρίτερα απάντησε: «Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο. Την αίτηση την παίρνει η παραγωγή και δεν δημοσιοποιείται. Μέσα στο παιχνίδι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν το είπα σε κανέναν γιατί δεν ήθελα σε ενδεχόμενο νίκης μου να θεωρηθεί ότι χειραγώγησα τον κόσμο ή εκμεταλλεύτηκα αυτά τα παιδιά, που για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου. Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με φασαρία».

Για τις πρώτες μέρες μετά τη νίκη τόνισε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον. Το μυαλό μου ήταν σε άλλους ρυθμούς. Ηρεμία, ζούγκλα, πουλάκια, ησυχία. Μπήκα στην κανονικότητα, που είναι μια παράνοια για έναν άνθρωπο που ήταν τόσους μήνες στο Survivor. Ο κόσμος έξω μου μιλούσε, με έβγαζαν φωτογραφίες, σταματούσαν στα φανάρια. Για εμένα αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Μου μιλούσε κόσμος και νόμιζα ότι από κάπου τους ήξερα και δεν τους θυμόμουν. Αλλά τελικά δεν τους ήξερα. Ήταν περίεργο».