Ξεκινάνε οι πληρωμές του Power Pass: Σε δύο φάσεις τα χρήματα, «καμπάνα» στους... πονηρούς

Newsroom
Σε δύο φάσεις θα γίνουν οι πληρωμές του Power Pass, ενώ θα υπάρξουν... καμπάνες σε όσους έχουν επιχειρήσει να ξεγελάσουν το σύστημα.

Αντίστροφα πλέον μετράει ο χρόνος για την πληρωμή του Power Pass, με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να καλύψει μέρος των υπέρογκων χρημάτων που έχουν καταβάλει οι πολίτες για την ρήτρα αναπροσαρμογής.

Όπως αναφέρει το protothema.gr και σύμφωνα με τα όσα λένε στο Υπουργείο Οικονομικών, η καταβολή το χρημάτων θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Μόνο που θα υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια... Δεν θα πληρωθούν όλων όσων έχουν κάνει σχετική αίτηση.

Σε πρώτη φάση θα πληρωθούν αυτών που δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος έλεγχος, ενώ στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Η επιστροφή των ποσών 18 έως 600€ για την κατανάλωση ρεύματος θα γίνει σε δύο δόσεις καθώς σε πολλές αιτήσεις απαιτείται έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων. Στο υπουργείο Οικονομικών δηλώνουν με νόημα ότι παρατυπίες και αλχημείες επισύρουν ποινές: Όσοι πάρουν χρήματα παράτυπα θα κληθούν να τα επιστρέψουν και μάλιστα δίπλα!».