Πόσα ακόμα να αντέξουμε; Η Twix μείωσε το μέγεθος στις μπάρες της

Newsroom
Πόσα ακόμα να αντέξουμε; Η Twix μείωσε το μέγεθος στις μπάρες της
Η απολαυστική Twix μείωσε το μέγεθος στις μπάρες της.

Τα «χτυπήματα» είναι απανωτά. Από τη μία οι τρομερές αυξήσεις σε ενέργεια και αγαθά, από την άλλη η… μείωση στην Twix. Όχι στην τιμή, αλλά στην απόλαυση.

Η Twix αναγκάστηκε να μειώσει το μέγεθος στις απολαυστικές της μπάρες και πλέον από 23 γραμμάρια, σύμφωνα με το «Ladbible.com», πήγε στα 20. Μιλάμε περίπου για το 15% του συνόλου της.

2

Επιπλέον θα ανέβει και η τιμή της, σύμφωνα με το The Grocer.

Η Mars, η εταιρεία που έχει και την Twix, εξήγησε ότι έχουν πληγεί από το αυξανόμενο κόστος των προϊόντων, γι' αυτό και έπρεπε να μειώσουν το μέγεθος της μπάρας.

Σε ανακοίνωση της Mars Wrigley αναφέρεται: «Στην Mars απορροφούμε το αυξανόμενο κόστος των πρώτων υλών και των λειτουργιών εδώ και αρκετό καιρό, αλλά οι αυξανόμενες πιέσεις που αντιμετωπίζουμε σημαίνουν ότι πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα.

2

Η μείωση του μεγέθους των προϊόντων μας δεν είναι μια απόφαση που παίρνουμε ελαφρά τη καρδία. Όμως είμαστε βέβαιοι ότι οι μάρκες σοκολάτας μας εξακολουθούν να προσφέρουν στους πελάτες και τους καταναλωτές μας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή τη γεύση».

Πριν την Twix, η μπάρα Dairy Milk μειώθηκε κατά 10% και η μητρική εταιρεία Cadbury, Mondelez, κατηγόρησε επίσης τον πληθωρισμό και για αυτό.