Huawei Mate Xs 2: Η επιστροφή του πανέμορφου foldable smartphone (vid)

Huawei Mate Xs 2: Η επιστροφή του πανέμορφου foldable smartphone (vid)
Η Huawei αναβαθμίζει περαιτέρω την εμπειρία του αναδιπλούμενου τηλεφώνου της.

Στο πλαίσιο του event της Huawei στην Κωνσταντινούπολη, είδαμε από κοντά τόσο το Huawei Matebook D16 που έκλεψε τις εντυπώσεις, όσο και το νέο πανίσχυρο foldable smartphone της εταιρείας που θα μας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Huawei_event_Istanbul

Βελτιώνεται σε βασικά σημεία και προσφέρει παραπάνω επιλογές από τον ανταγωνισμό, ενώ ξεχωρίζει για άλλη μια φορά για το γεγονός ότι διπλώνει προς τα έξω με έναν αναβαθμισμένο μηχανισμό.

Huawei_event_Istanbul

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δημιουργούν ένα αρκετά ελαφρύ προϊόν και το πάχος του φτάνει τα 5.4 χιλιοστά (όταν είναι ανοιχτό) ή τα 11.1 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο. Το βάρος του αγγίζει τα 255 γραμμάρια και η οθόνη του (ξεδιπλωμένη) έχει διαγώνιο 7.8 ιντσών με ανάλυση 2480x2200 pixels (με πυκνότητα 424ppi) και refresh rate στα 120Hz.

Huawei_event_Istanbul

Στο πίσω μέρος του βρίσκουμε ένα τριπλό σύστημα κάμερας με βασικό ευρυγώνιο φακό στα 50MP, καθώς και έναν 13MP ultrawide και έναν 8MP telephoto. H φόρτιση της μπαταρίας του (χωρητικότητα 4600mAh) μπορεί να φτάσει έως και το 90% σε μόλις 30 λεπτά.

Huawei_event_Istanbul

Η τιμή για την έκδοση με τα 8GB RAM και τα 512GB αποθηκευτικού χώρου ορίστηκε στα 1999 ευρώ.