Η Herbalife Nutrition κυκλοφόρησε τις νέες Formula 1 Express μπάρες

Newsroom
Η Herbalife Nutrition κυκλοφόρησε τις νέες Formula 1 Express μπάρες
Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής συχνά μας απομακρύνουν από το να πετύχουμε τους στόχους μας, γεγονός που αναπόφευκτα έχει αρνητική επίδραση και στη διατροφή μας.

Η προετοιμασία για τρία υγιεινά γεύματα τη μέρα μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία όταν είμαστε διαρκώς εν κινήσει. Ωστόσο, η Herbalife Nutrition με τις νέες Formula 1 Express Μπάρες για ισορροπημένη διατροφή κάνει εφικτή και εύκολη την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών1.

Η νέα Formula 1 Express Μπάρα που προστέθηκε στη γκάμα προϊόντων της Herbalife Nutrition αποτελεί ένα πλήρες, θρεπτικό και απολαυστικό υποκατάστατο γεύματος που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Ένα τέλειο μείγμα υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, εδώδιμων ινών και 25 βιταμινών και μετάλλων, που μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μια εξαιρετική επιλογή για πρωϊνό ή γρήγορο γεύμα όταν βρισκόμαστε εν κινήσει, ενώ μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή του Πρωτεϊνούχου Ροφήματος Formula1.

Η Formula 1 Express Μπάρες αποτελούν μια εξελιγμένη έκδοση των Express Μπάρες, το υγιεινό σνακ σε μορφή μπάρας της Herbalife Nutrition που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα. Η Formula 1 Express Μπάρα δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές και γλυκαντικές ύλες και αποτελεί μια γευστική μπάρα με βελτιωμένη γεύση και υφή, με έναν υπέροχο συνδυασμό τραγανών νιφάδων και πλούσια επικάλυψη μαύρης σοκολάτας.

κκηκη

Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης, η Formula 1 Express Μπάρα αποτελεί μια μοναδική επιλογή, αφού προσφέρει 13g πρωτεΐνης, πράγμα που την καθιστά ιδανική για όσους ακολουθούν μια διατροφή με στόχο την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, όπως και για εκείνους που θέλουν να μειώσουν την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων, διασφαλίζοντας τη λήψη των θρεπτικών συστατικών1 με μόλις 207 θερμίδες ανά μπάρα.

Οι Νέες Formula 1 Express Μπάρες για Ισορροπημένη Διατροφή/ Υποκατάστατο Γεύματος με γεύση Μαύρη Σοκολάτα είναι διαθέσιμες σε συσκευασία των 7 τεμαχίων.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

• Θρεπτικά πλήρες υποκατάστατο γεύματος

• Περιέχει 25 βιταμίνες και μέταλλα

• Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με 13 g ανά μπάρα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας

• Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες με 7 g ανά μπάρα, 28% της Προσλαμβανόμενης Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) για Εδώδιμες Ίνες*

• Περιέχει Promitor® εδώδιμες ίνες

• Κατάλληλο για Vegetarians

• Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές και γλυκαντικές ύλες

• Μια γευστική μπάρα με βελτιωμένη γεύση και υφή

• Ιδανική για όταν είστε εν κινήσει

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.