Μεταλλαγμένα σκυλιά, ζόμπι και τρόμο φέρνει το νέο trailer για το Resident Evil του Netflix

Μεταλλαγμένα σκυλιά, ζόμπι και τρόμο φέρνει το νέο trailer για το Resident Evil του Netflix
Η νέα σειρά έρχεται στην πλατφόρμα video streaming στις 14 Ιουλίου.

Η live-action σειρά Resident Evil έρχεται στο Netflix στις 14 Ιουλίου και η πλατφόρμα δημοσίευσε ένα ακόμη trailer που μας φέρνει πιο κοντά στο περιεχόμενο της παραγωγής.

Η παραγωγή θα καλύπτει δύο διαφορετικά timelines και θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση 8 ωριαία επεισόδια.

Στο πρώτο θα δούμε την εγκατάσταση της Umbrella Corporation στην New Racoon City με σκοπό να αναπτύξει φάρμακα και θεραπείες που θα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη και στο δεύτερο τι έχει συμβεί μετά την εξάπλωση του μολυσματικού ιού Τ, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Οι δύο κόρες του Albert Wesker (Lance Reddick), Jade (Ella Balinska) και Billie (Siena Agudong) αναλαμβάνουν δράση και καταλαβαίνουν άμεσα σε τι μπελάδες έβαλε την περιοχή ο πατέρας του, αλλά και η πολυεθνική με την «σκοτεινή» δράση.

Ο Andrew Dabb (σεναριογράφος και παραγωγός του Supernatural) συμμετέχει στη σειρά από τη θέση του executive producer και σεναριογράφου, ενώ ο Brownen Hughes (The Walking Dead, Breaking Bad, Better Call Saul) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία για τα πρώτα 2 επεισόδια.

Το Resident Evil κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 14 Ιουλίου και στο νεότερο trailer μπορούμε να δούμε καταιγιστική δράση, αμέτρητα ζόμπι και τέρατα (όπως τα μεταλλαγμένα σκυλιά) που έχουμε απολαύσει στη δημοφιλή σειρά videogames όλα αυτά τα χρόνια.