Διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια: «Ζω από θαύμα, "σκότωμα" και χτύπημα και μηνύματα δολοφονικά» (vid)

Newsroom
Διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια: «Ζω από θαύμα, "σκότωμα" και χτύπημα και μηνύματα δολοφονικά» (vid)
Ο διασώστης έχει δυο σπασμένα χέρια, ενώ χειρουργήθηκε στην ωμοπλάτη. «Ο γιατρός μου είπε λίγα εκατοστά πιο πάνω αν ήταν αντί για την ωμοπλάτη, θα ήμουν νεκρός», αναφέρει.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο άνδρας που είχε επιτεθεί στους διασώστες του ΕΚΑΒ την Κυριακή (15/5), και μάλιστα είχε τραυματίσει έναν.

Ο άνθρωπος αυτός ευθύνεται για τον βαρύ τραυματισμό του διασώστη. Έχει δυο σπασμένα χέρια, ενώ χειρουργήθηκε στην ωμοπλάτη.

Ο διασώστης πήρε εξιτήριο, ωστόσο θα περάσει πολύς καιρός για να επιστρέψει στην δουλειά του, καθώς είναι πολύ μεγάλη η ζημιά που του έχει προκαλέσει ο δράστης, με γροθιές και κλωτσιές.

Ο διασώστης μίλησε στο Star για το περιστατικό: «Επαναλαμβανόμενο μένος, επαναλαμβανόμενο κυνηγητό, επαναλαμβανόμενο πιάσιμο και "σκότωμα" και χτύπημα και μηνύματα δολοφονικά. Θεωρώ ότι ζω από θαύμα! Ο γιατρός μου είπε λίγα εκατοστά πιο πάνω αν ήταν αντί για την ωμοπλάτη, θα ήμουν νεκρός. Έχω ένα σπασμένο χέρι σε δυο τρία σημεία, κι έχω κι ένα κατεστραμμένο χειρουργημένο χέρι. Δεν έχω ενημερωθεί ακόμα αν θα είναι λειτουργικό. Ζητάω την παραδειγματική τιμωρία».