Σερίφης στην Φλόριντα πάτησε κατά λάθος με το όχημά του μια 23χρονη που έκανε ηλιοθεραπεία (vid)

Newsroom
Σερίφης στην Φλόριντα πάτησε κατά λάθος με το όχημά του μια 23χρονη που έκανε ηλιοθεραπεία (vid)
Η περιπολία του βοηθού σερίφη στην Φλόριντα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

Η απροσεξία ενός βοηθού σερίφη στη Φλόριντα των ΗΠΑ λίγο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, όταν πάτησε με το όχημά του μια νεαρή κοπέλα που έκανε ηλιοθεραπεία.

Κατά την διάρκεια μιας καθιερωμένης περιπολίας με το υπηρεσιακό τζιπ, ο σερίφης δεν πρόσεξε μια 23χρονη που χαλάρωσε εκείνη την ώρα απολαμβάνοντας τον ήλιο.

«Ο βοηθός σερίφη πήρε μια δεξιά στροφή όταν χτύπησε την κοπέλα που ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα. Το μπροστινό ελαστικό του τζιπ πέρασε πάνω από την δεξιά πλευρά της κοπέλας», ανέφερε η δήλωση για το περιστατικό από το γραφείο του σερίφη της Τάμπα.

Η 23χρονη υπέστη τραύματα τα οποία ευτυχώς δεν απειλούν τη ζωή της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το συμβάν. Πάντως, δεν έχουν απαγγελθεί καταγγελίες εναντίον του σερίφη, ούτε υπάρχουν ενδείξεις για την λήψη πειθαρχικών μέτρων εις βάρος του.

Το γραφείο του σερίφη γνωστοποίησε το ατύχημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αντιδράσεις από τον κόσμο ήταν πολλές. «Μεγάλα οχήματα όπως αυτό, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην παραλία. Πριν από έναν μήνα περπατούσε στην παραλία και ένας αστυνομικός πέρασε λίγα εκατοστά από δίπλα μου χωρίς καν να επιβραδύνει», σχολίασε κάποιος.