Ήταν σε κώμα για 6 μήνες και όταν ξύπνησε ζήτησε να φάει πίτσα

Newsroom
Ήταν σε κώμα για 6 μήνες και όταν ξύπνησε ζήτησε να φάει πίτσα
Ο John Pennington περιέγραψε όλα όσα έζησε τις πρώτες που ξύπνησε από κώμα 6 μηνών.

Το να χάνεις τις αισθήσεις σου, αποτελεί μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Σκεφτείτε να είσαι σε κώμα για 6 μήνες, όπως ο John Pennington. Ο 36χρονος περιέγραψε σε συνέντευξή του, αλλά και σε μία ανάρτηση στο Reddit, τα όσα άκουσε όταν ξύπνησε, τα οποία μετέτρεψαν μία ευχάριστη στιγμή σε δυσάρεστη.

«Ξύπνησα θεωρώντας οτι έπρεπε να πάω για δουλειά, καθώς νόμιζα πως ήταν απλά η επόμενη μέρα. Τα χέρια και τα πόδια μου όμως ήταν δεμένα και άρχισα να πανικοβάλλομαι όταν κατάλαβα οτι είμαι στο νοσοκομείο. Πάτησα το κουμπί για να έρθει η νοσοκόμα, όμως ο άνδρας που ήταν στο διπλανό κρεβάτι έδειξε να ενοχλείται», εξηγώντας πως άρχισε να του μιλάει σε επιθετικό ύφος, καθώς θεωρούσε πως κάτι δεν πάει καλά αφού υποτίθεται οτι δεν έπρεπε να κουνιέται και φυσικά να μιλάει.

«Τότε ήρθε μία νοσοκόμα και άρχισε να περπατάει γύρω από το κρεβάτι, λες και ήμουν αναίσθητος. Της είπα να με ξεδέσει για να πάω στην τουαλέτα και τότε άρχισε να κλαίει. Τα σκούπισε και έφυγε τρέχοντας. Πάτησα το κουμπί ξανά και ήρθε ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε να περιμένω ένα λεπτό. Όταν η νοσοκόμα ήρθε πίσω, μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε οτι ήμουν σε κώμα λόγω ενός εγκεφαλικού τραύματος και πως ο νευρολόγος είχε πει πως ακόμα και αν ξύπναγα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ήταν όμως από τις περιπτώσεις αυτές που οι γιατροί ευτυχώς διαψεύδονται, καθώς έφτασε στο σημείο να ζητήσει να του φέρουν πίτσα. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Κάπου εκεί άρχισαν τα έρχονται τα δυσάρεστα, καθώς όταν ενημερώθηκαν οι δικοί του άνθρωποι, τα νέα δεν ήταν και τόσο καλά. Η αδελφή του είχε πέσει σε κατάθλιψη από την κατάστασή του, είχε ξεκινήσει τα ναρκωτικά, ενώ ο πατέρας του είχε πεθάνει, μη μπορώντας να αντέξει το ψυχολογικό βάρος.

Αυτό, όπως είπε ήταν και το πιο δυσάρεστο από όλα... Την απουσία φίλων, την περιπέτεια της αδελφής του και όλα τα υπόλοιπα για τα οποία ενημερώθηκε, μπορούσε να τα ξεπεράσει. Όχι όμως τον θάνατο του πατέρα του.