Έξαλλος ο Ευαγγελάτος: «Οι μάγκες της φακής!», φώναζε στον αέρα της εκπομπής (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Ευαγγελάτος: «Οι μάγκες της φακής!», φώναζε στον αέρα της εκπομπής (vid)
Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής του, κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον δικηγόρο του 30χρονου που κλώτσησε την γάτα.

O δικηγόρος του νεαρού που κλώτσησε την γάτα για να πέσει στη θάλασσα, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω την υπόθεση αν καταλάβαινα ότι το γατάκι είχε πάθει το παραμικρό...Βασανισμός είναι βαριά κουβέντα, δε θα την ενστερνιστώ. Δεν πηγαίνει σε καμία θάλασσα το γατί, προσγειώνεται στην άμμο σε 30 εκατοστά ύψος και το λέει η ανακριτική διαδικασία, όχι εγώ. Η δικογραφία λέει άλλα πράγματα... Δεν αποτυπώνεται αυτό που είπαν οι άνθρωποι στα social media, που πολύ καλά έκαναν και το ανάρτησαν και συγχαρήτηρια», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος μίλησε για «εμετική και απαράδεκτη πράξη, κατακριτέα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έγινε έτσι. Ελπίζω αυτά τα δυο παιδιά να πήραν ένα μάθημα ότι δεν φερόμαστε έτσι στα ζώα».

Όμως κατά την διάρκεια της συζήτησης ο δημοσιογράφος, «εξερράγη» και τόνισε φωνάζοντας: «Επειδή τοποθετηθήκατε κι επειδή εμείς δικαστήριο δεν είμαστε. Κάνουμε μια εκπομπή και το βλέπουμε δημοσιογραφικά. Θα σας πως τι βλέπω εγώ. Εγώ λοιπόν βλέπω μια παρέα ανθρώπων, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι μεθυσμένοι ή όχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Το να πιει κάποιος λίγο παραπάνω και να ευθυμήσει, είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή... Το να μην βγάλει τον εαυτό του, τον πραγματικό είναι το πρόβλημα. Και θα σας πω γιατί το λέω. Εγώ βλέπω έναν μάγκα ο οποίος έχει ανοίξει το τηλέφωνο, την κάμερα και στοχεύει εκεί που θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. Και αναρωτιέμαι, είναι τώρα ή το έχουν κάνει και από πριν και απλά ανέβασαν ένα κομμάτι του βίντεο; Η κάμερα είναι κάτω από το τραπέζι. Δείτε το... Που σημαίνει "έλα τώρα εμείς οι μάγκες να βασανίσουμε το γατί"» είπε.

«Οι μάγκες της φακής! Συγγνώμη αλλά πραγματικά. Να βασανίσουν το γατί! Να το κάνουν και βίντεο, για να πουλήσουν μαγκιά ότι κλωτσάνε το γατί! Οι μάγκες της φακής. Αυτό βλέπω εγώ», κατέληξε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Έχετε δίκιο», του απάντησε ο δικηγόρος.

Το απόσπασμα από το 7:17 κι έπειτα: