Μυριέλλα Κουρεντή: «Υπήρξε έλξη με τον Τσακατσούκα στο Survivor, αλλά μετά ξενέρωσα» (vid)

Newsroom
Μυριέλλα Κουρεντή: «Υπήρξε έλξη με τον Τσακατσούκα στο Survivor, αλλά μετά ξενέρωσα» (vid)
Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για το τι συνέβη πραγματικά με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία έλυσε όλες τις απορίες του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor.

Η κουβέντα πήγε γρήγορα στην σχέση και το φλερτ που ανέπτυξε με τον Γιώργο Κατσααούνη γνωστό και ως Τσακατσούκα, με την ηθοποιό να λέει: «Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Ένα φλερτ ίσως σε βοηθήσει, σου κάνει πάρα πολύ καλό. Στράβωσε… μοντάζ. Δεν μπορείς να δεις σε τρεισήμισι ώρες τη συμπεριφορά και τι έχει γίνει, πώς αντιμετωπίζω εγώ τον Γιώργο και πώς αντιμετωπίζει ο Γιώργος εμένα».

Και συνέχισε: «Άρχισα να ξενερώνω όταν είδα κάποια πράγματα που έκανε στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν δεν ταιριάζετε. Μετά όταν τον γνώρισα, όντως ήμασταν σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα».

Η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε και για τη σχέση της με τον John Λυγνό: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».