Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα τα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα, πέντε χρόνια από τη μέρα που σχεδόν πέθανα»

Newsroom
Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα τα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα, πέντε χρόνια από τη μέρα που σχεδόν πέθανα»
Η ηθοποιός μέχρι σήμερα παλεύει για την αποκατάσταση της και αντιμετωπίζει προβλήματα κίνησης, ισορροπίας και όρασης.

Η Κατερίνα Βρανά έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρθηκε στις ημέρες μετά την περιπέτεια υγείας που είχε και όπως γράφει «Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα».

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει» δήλωσε η stand upe comedian στην ανάρτηση που μοιράστηκε μέσω του προφίλ της. «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι».

«Επίσης, πόσο λεπτά είναι τα χεράκια μου;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά – σιγά. Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάσω την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα», καταλήγει η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση της.

Η ηθοποιός πριν από πέντε χρόνια, στη διάρκεια μιας περιοδείας της στη Μαλαισία έπαθε διάτρηση εντέρου και σηψαιμία, μπήκε σε τεχνητό κώμα και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.