Πελάτης σε δωμάτιο τρόμου πυροβόλησε υπάλληλο, νομίζοντας πως το όπλο είναι ψεύτικο

Newsroom
Πελάτης σε δωμάτιο τρόμου πυροβόλησε υπάλληλο, νομίζοντας πως το όπλο είναι ψεύτικο
Ο Keal Latrell Brown είδε ένα όπλο να πέφτει στο έδαφος και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει εναντίον ενός υπαλλήλου που τρόμαζε τους πελάτες.

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό έγινε στις 16 Απριλίου στο Hollywood Wax Museum Entertainment Center, στην παραλία Myrtle.

Ένα γκρουπ πελατών λοιπόν, είχε μπει στον χώρο που είναι το «Στοιχειωμένο Σπίτι» και είχε φτάσει στο σημείο όπου εμφανίζονταν υπάλληλοι του κέντρου ψυχαγωγίας για τους τρομάξουν.

1

Μόνο που αυτό γινόταν πολύ πειστικά, με αποτέλεσμα κάποιο να φοβηθούν αρκετά, ενώ κάποιος έπεσε στο έδαφος από την τρομάρα που πήρε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ένα όπλο έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το πόδι του Keal Latrell Brown, ο οποίος είχε πάει εκεί με τα παιδιά του.

Θεωρώντας πως είναι μέρος του σόου, το σήκωσε και πυροβόλησε δύο φορές τον άνθρωπο που είχε αναλάβει να τρομάζει τους πελάτες. Μόνο που τελικά δεν ήταν ψεύτικο όπως νόμιζε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον ώμο.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, έδωσε το όπλο στον 15χρονο γιο του και του ζήτησε να φύγει, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε και ο ίδιος, πριν έρθει η αστυνομία που τον συνέλαβε λίγο αργότερα.

2

Προς το παρόν έχει κατηγορηθεί μόνο για το γεγονός οτι έδωσε όπλο σε ανήλικο και όχι για τον πυροβολισμό, καθώς οι αρχές ερευνούν ακόμα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες για να καταλήξουν πως έγινε το περιστατικό.