Logitech K380: Ένα φορητό πληκτρολόγιο για κάθε χρήση

Παύλος Παπαπαύλου
Logitech K380: Ένα φορητό πληκτρολόγιο για κάθε χρήση
Η γνωστή εταιρεία ρίχνει στην αγορά ένα ακόμη φορητό keyboard.

Η χρήση των φορητών συσκευών έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και πολλές φορές χρειάζεται ο κάτοχός τους να «βγάλει» αρκετή δουλειά εκτός γραφείου ή και εν κινήσει. Όσο μεγάλη και αν είναι η οθόνη μιας σύγχρονης «έξυπνης» συσκευής, πάντα ένα φορητό πληκτρολόγιο βοηθάει και η Logitech στοχεύει σε όσους εργάζονται και… στο δρόμο να ολοκληρώσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους.

Το βάρος του Logitech K380 φτάνει τα 423 γραμμάρια και είναι ιδανικό τόσο για έξτρα βοήθεια σε έναν φορητό υπολογιστή, όσο και σε ένα tablet ή laptop, αφού υποστηρίζει τόσο Windows και Mac, όσο και Android, iOS και Chrome OS. Οι διαστάσεις του είναι 124x279x16 χιλιοστά και κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά χρώματα, το γκρι και το μπλε.

Μπορεί να κινηθεί άμεσα ανάμεσα σε έως και 3 συσκευές, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να αλλάξει με τα σχετικά χρωματιστά αριθμητικά πλήκτρα στο επάνω μέρος.

Χρησιμοποιεί για τη λειτουργία του δύο μπαταρίες ΑΑΑ που η Logitech σημειώνει πως μπορούν να προσφέρουν λειτουργία για έως και 2 χρόνια. Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει χωρέσει όλα τα κλασικά πλήκτρα σε ένα μικρό σασί, με κάθε ένα να έχει κυκλικό σχήμα και γενικότερα να είναι πολύ άνετο στο πάτημα.

Το μικρό του βάρος και σχήμα το κάνει να χωράει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα πλάτης και ως εκ τούτου το κάνει άμεσα ιδανικό για σύντομα ταξίδια δουλειάς ή και διακοπές που χρειάζεται κατά διαστήματα να «βγει» και κάποια εργασία. Αν θέλετε να γλιτώσετε το κουβάλημα ενός έξτρα laptop και θέλετε να βγάλετε το ταξίδι σας με ένα laptop ή ένα κινητό, το Logitech K380 θα σας λύσει σίγουρα τα χέρια.