Ο Μαλούμα έκανε Ιnstagram story φορώντας φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Newsroom
Ο Μαλούμα προωθεί το νέο του τραγούδι μέσω των social media και φοράει φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ.

O γνωστός τραγουδιστής, Μαλούμα (ή Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας όπως είναι το πραγματικό του όνομα), βρέθηκε στη χώρα μας και έδωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ, προκαλώντας πανικό.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός superstar, έδωσε μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες φαν του.

Ωστόσο σήμερα (24/3) ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram -όπου έχει 61,5 εκατομμύρια ακολούθους- και βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, μιλώντας για το νέο του τραγούδι, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τραγουδιστής φοράει ένα καπέλο με το λογότυπο των «Lakers», όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι η μπλούζα του, καθώς πρόκειται για φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ!

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεό του, φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και διακρίνεται το λογότυπο της «Ένωσης». Μένει να μάθουμε αν υπάρχει λόγος που την φόρεσε ή πρόκειται για τυχαίο γεγονός επειδή μπορεί να του αρέσει το χρώμα...

Ποιος είναι ο Μαλούμα

Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας (ισπανικά: Juan Luis Londoño Arias, γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1994) ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μαλούμα είναι Κολομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής.

Θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική με μεγάλη επιρροή και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους αστέρες της ισπανόφωνης μουσικής βιομηχανίας, όπως Μαρκ Άντονι, Ταλία, Ρίκι Μάρτιν και Σακίρα, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια "Borró Cassette", "Felices los 4", "El Perdedor", "La temperatura" καθώς και τα ντουέτα "Desde esa noche", "Vente Pa' Ca", "Chantaje" και "Corazón".