Βραζιλιάνος DJ έκανε σκι και είδε μετά σε βίντεό του ότι τον κυνηγούσε αρκούδα! (vid)

Newsroom
O ίδιος βλέποντας το βίντεο την επόμενη ημέρα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Βραζιλιάνο DJ Alok Achkar Peres Petrillo, ο οποίος κινδύνευσε πολύ, αλλά δεν το είχε καταλάβει καν!

Συγκεκριμένα, έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, όταν σταμάτησε για λίγο να τραβήξει βίντεο την στιγμή και μετά συνέχισε την διαδρομή του.

Όμως σε όλη την διάρκεια δεν είχε καταλάβει πως πίσω του ήταν μια αρκούδα που τον κυνηγούσε. Όρθιος με το ένα χέρι κρατώντας μια κάμερα κατέγραφε την πορεία του στο βουνό, και μια τεράστια αρκούδα ήταν μόλις 10 μέτρα πίσω του.

Ο Αλόκ δεν την πρόσεξε και συνέχισε να κατεβαίνει την πλαγιά ενώ η αρκούδα τον κυνηγούσε και όπως φαίνεται στο βίντεο, κάποια στιγμή κουράστηκε -αφού ο 30χρονος ήταν πολύ γρήγορος- και έκατσε κάτω. Κάπως έτσι, ο DJ γλίτωσε τα χειρότερα.

Μια μέρα μετά ο Αλόκ αποφάσισε να δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε τραβήξει και τότε έντρομος κατάλαβε τι συνέβη και πόσο τυχερός στάθηκε τελικά!

Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram του και έγραψε: «Δείτε μέχρι το τέλος. Έβλεπα μερικά βίντεο από το ταξίδι και αυτή η μέρα ήταν τρελή!»

Ένας χρήστης σχολίασε: «Ήταν μια αρκούδα πίσω σου! Δεν την είδες εκείνη τη στιγμή, σωστά; Είδα αυτό το βίντεο 28.363 φορές γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω!»

Κάποιος άλλος ανέφερε: «Αν ήμουν εγώ, θα είχα πανικοβληθεί και θα είχα πέσει πάνω από 300 φορές».