Αυτό το χειμώνα τα Virtuals+ κάνουν τα αδύνατα δυνατά στον αθλητισμό

Newsroom
Αυτό το χειμώνα τα Virtuals+ κάνουν τα αδύνατα δυνατά στον αθλητισμό
Μεταξύ άλλων σου δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείς 24 ώρες το 24ωρο τα συγκλονιστικότερα ματς στην οθόνη σου.

Πόσο πιθανό θα ήταν να αγωνίζονταν ταυτόχρονα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς, ο Πρίγιοβιτς και ο Ζίφκοβιτς; Να παρακολουθούσαμε 24/7 τα τελευταία εξήντα δευτερόλεπτα από τους συναρπαστικότερους αγώνες του NBA; Να διεξάγονταν κάθε μέρα αγώνες τένις επιπέδου αντίστοιχου με αυτά των μεγαλύτερων Grand Slam; Στα Virtuals+ του ΟΠΑΠ όλα είναι πιθανά.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη αποφάσισα να μην βγω από το σπίτι. Άνοιξα τηλεόραση και laptop και άρχισα να παρακολουθώ παράλληλα τους μεγαλύτερους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Έβαλα ποδόσφαιρο, έβαλα μπάσκετ, ωστόσο ένιωθα πως τα ματς που παρακολουθούσα ήταν μία από τα ίδια. Πως δεν είχαν κάτι συναρπαστικό. Προσπαθώντας να βρω κάτι πιο ενδιαφέρον, ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr που μου πρόσφεραν άπειρες στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου. Όπως φαντάζεσαι το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο το πέρασα έτσι.

....

Για όσους δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα σε επαφή με τα Virtual Sports του Pamestoixima.gr, να εξηγήσω πως προκείται για πάνω από 1.000 virtual αγώνες που διεξάγονται με συνεχή ροή μέσα στο 24ωρο και έχουν τόσο καλά γραφικά και περιγραφή που θα σε κάνουν να πεταχτείς από τον καναπέ για να πανηγυρίσεις κάποιο γκολ στο τελευταίο λεπτό ή ένα μεγαλειώδες κάρφωμα.

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα να τα δοκιμάσεις να προσθέσω πως περιλαμβάνουν όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60, δίνοντάς σου πλήθος στοιχηματικών επιλογών, όπως να δημιουργήσεις παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνεις cash out έως την έναρξή τους. Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια αναλυτικότερα.

Τα στιγμιότυπα της πραγματικής Super League

......

Το Σάββατο παρακολούθησα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στους οποίους αγωνίζονταν παίκτες από τον Μπεργκ και τον Δώνη μέχρι τον Τσόρι και τον Τοροσίδη και ΠΑΟΚ-Άρης στα οποία σκόραραν παίκτες όπως ο Σαπλιγγίδης και ο Νέτο και δέχθηκαν κάρτες ο Πάμπλο και ο Νάτσο Γκαρσία.

Όχι, η παραπάνω παράγραφος δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας μου, απλώς τα νέα Virtuals+ σου δίνουν τη δυνατότητα μέσω της soccerbet league να παρακολουθείς φάσεις από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος σε σχολιασμό Αντώνη Κατσαρού. Εξαιρετικά και τα matchday της Inspired όπου μπορείς να συνδυάσεις αγορές, ενώ στο ίδιο επίπεδο κινούνται και τα instant virtuals της Golden Race στα οποία βρίσκεις πρωταθλήματα και τουρνουά με δυνατότητες παρολί και συστημάτων.

To Last 60΄ του ΝΒΑ

......

Την Κυριακή άφησα στην άκρη το ποδόσφαιρο και το έριξα στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στο καλύτερο κομμάτι ενός αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό του. Οπότε από το πρωί το laptop μου πήρε φωτιά. Παρακολούθησα τα συναρπαστικά τελευταία λεπτά με πραγματικά στιγμιότυπα δεκάδων αγώνων του ΝΒΑ με buzzer beater τρίποντα του James Harden και του Kyle Lowry από τo κέντρο του γηπέδου, αλλά δυστυχώς και χαμένα σουτ από το ζωγραφιστό από Lebron James και Klay Thompson. Στα διαλείμματα παρακολουθούσα το μπάσκετ της playtech με γραφικά που φέρνουν σε NBA2K και μεγάλες ατάκες στην περιγραφή από τον Ρήγα Δάρδαλη.

Το τένις

....

Με τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη να βρίσκονται στα καλύτερά τους τους τελευταίους μήνες δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ και με το τένις, το οποίο τείνει να εξελιχθεί στο εθνικό μας σπορ. Πόνταρα σε αγώνες εφάμιλλους σε αγωνία με τον τελικό του φετινού αυστραλιανού Open ανάμεσα σε Μεντβέντεφ και Ναδάλ. Και επειδή οι γνώσεις μου είναι ήταν ακόμα ελλιπείς για το συγκεκριμένο άθλημα, έμαθα τι θα πει love και forehand.

Mπορεί μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να μην πρόλαβα να αξιοποιήσω όλες τις επιλογές των Virtuals+, παρ’ όλα αυτά είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω για να δοκιμάσω τις γνώσεις και την τύχη μου σε αγώνες από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Τσάμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο, ΝΒΑ και NFL της Inspired, της Playtech, της Highlight και της Golden Race, ενώ η τελευταία προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις σε μια ολόκληρη σεζόν τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα πρέπει να παίξει με κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος εντός και εκτός έδρας κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν. Τα παιχνίδια αυτά διεξάγονται σε έναν αριθμό (φανταστικών) εβδομάδων, έτσι ώστε σε κάθε εβδομάδα να παίζεται ένα διαφορετικό σύνολο παιχνιδιών. Πρόκειται για ένα στιγμιαίο (Instant) παιχνίδι, οπότε τα βίντεο των αγώνων ξεκινούν αμέσως μετά την τοποθέτηση και την εγγραφή των στοιχημάτων. Εκτός από τη δυνατότητα προβολής του αγώνα ή των αγώνων στους οποίους έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα, σου δίνεται η δυνατότητα επίσης να βλέπεις όλα τα βίντεο ποδοσφαίρου που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή.

Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω στα νέα Virtual Sports του Pamestoixima.gr και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου σε βάθος σεζόν.