Ο Σαμπάνης, η Josephine και ο Snik επιστρέφουν στο Έναστρον από τις 4 Φεβρουαρίου

Newsroom
Ο Σαμπάνης, η Josephine και ο Snik επιστρέφουν στο Έναστρον από τις 4 Φεβρουαρίου
Η νέα club αισθητική και η πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης.

Το «Έναστρον» ανοίγει τις πόρτες του ξανά στις 4/2! Με τη νέα club αισθητική, με την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης με τον Γιώργο Σαμπάνη και τις τεράστιες επιτυχίες του, την ποπ σταρ Josephine και τον no1 ράπερ SNIK.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στη σκηνή του Έναστρον για να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα!

Με τη νέα μεγάλη του επιτυχία «Άσε με να σε προσέχω» μαζί με τα, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό που αγαπάς», «Τίποτα», «Κάτι σαν αστέρι» αλλά και με όλες του τις παλιότερες επιτυχίες και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται με το κοινό, έρχεται πιο έτοιμος και ανυπόμονος από ποτέ για να κάνει αυτό που μόνο εκείνος μπορεί.

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα παρασύρει σ’ ένα μοναδικό πάρτι, με τα super hits της, όπως τα «Μάγια», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Παλιόπαιδο», το νέο της single «Τα Καλύτερα Παιδιά», τις μοναδικές ερμηνείες της και την δυναμική της ενέργεια!

O SNIK, σ΄ ένα special live act performance! O κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας ,με τα δεκάδες εκατομμύρια streams και views, αλλά και το νέο του άλμπουμ με τίτλο «1987» που θα καθορίσει και πάλι με τη μουσική του το εγχώριο rap game! Θα ξεδιπλώσει στη σκηνή του Έναστρον τις αβίαστες ρίμες των τεράστιων επιτυχιών του που έγιναν trend όπως τα «Millionaire" , "Senorita", "Colpo grosso", "Big man", "Diamanti" και η λίστα με τις επιτυχίες συνεχίζεται.

Η είσοδος στον χώρο γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 - ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2103413550-552
www.enastronlive.gr