Πουκάμισα για τις γιορτές και την εργασία

Newsroom
Πουκάμισα για τις γιορτές και την εργασία
Ο χειμώνας είναι εδώ και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κάνοντας την επιθυμία μας για νέες προσθήκες στο casual look ακόμα πιο δυνατή.

Πάντα σ’ άρεσε να ντύνεσαι κομψά στη δουλειά και τις βόλτες σου, και τώρα που «νιώθεις» το γιορτινό mood να… ανεβαίνει, σκέφτεσαι ότι ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις το everyday style σου. Ετοιμάσου να ανανεώσεις το outfit σου για κάθε περίσταση, με τα πιο μοντέρνα ανδρικά πουκάμισα!

Το casual look σου ανανεώνεται δυναμικά!

Η ανανέωση του elegant casual look σου σε περιμένει! Μια μεγάλη συλλογή θα σε βοηθήσει να βρεις το νέο σου πουκάμισο, που θα καλύπτει τις καθημερινές και γιορτινές «ανάγκες» σου!

δ

Must-have πουκάμισα για κάθε περίσταση!

Ανανέωσε τη fall-winter apparel συλλογή σου για καθημερινές casual εμφανίσεις, το γραφείο & την εργασία, τα μαθήματα στη σχολή και οποιοδήποτε περίσταση. Μια πληθώρα από καρό, ριγέ, jean & μάο πουκάμισα, είναι εδώ για να φροντίσουν για την ανανέωση του casual look σου.

δ

Διάσημα brands «υπογράφουν» το Fall/Winter style σου!

Columbia, Superdry, Element, The North Face, Funky Buddha, Napapijri, EMERSON, Volcom & O’Neill, είναι λίγα από τα διάσημα brands που θα βρεις στη μεγάλη shirts collection. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε άνδρα. Τα brands της επιλογής σου, περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να διαλέξεις τα νέα must-have κομμάτια της… ντουλάπας σου, για τις casual εμφανίσεις σου.

φ

Το νέο σου casual look είναι εδώ!

Μην αργείς, βρες το δικό σου πουκάμισο για τον φετινό χειμώνα και τις γιορτές, και γνώρισε το νέο σου look!