Αποκάλυψη Γιάννη Βογιατζή: «Θα μπορούσα να είχε τραγουδήσει και για τον Ολυμπιακό, αλλά τους ζήτησα λεφτά» (vids)

Newsroom
Αποκάλυψη Γιάννη Βογιατζή: «Θα μπορούσα να είχε τραγουδήσει και για τον Ολυμπιακό, αλλά τους ζήτησα λεφτά» (vids)
Ο Γιάννης Βογιατζής που έχει τραγουδήσει τον ύμνο του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε πως είχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό αλλά ζήτησε λεφτά, ενώ για την ομάδα του το έκανε τσάμπα.

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» από τον Νίκο Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος μεταξύ άλλων φυσικά αναφέρθηκε στον ύμνο του Παναθηναϊκού που τραγούδησε, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για την πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του επεσήμανε πως και ο Πάριος είναι Παναθηναϊκός, αλλά έχει τραγουδήσει για τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Βεβαίως και εγώ θα μπορούσα να είχα τραγουδήσει. Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Αφού είχα πει τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Και τους είπα θέλω λεφτά. Και μου λένε γιατί σε εμάς ζητάς λεφτά και στους άλλους όχι; Και τους είπα, οι άλλοι είναι η ομάδα μου. Όμως έχω τραγουδήσει και τον ύμνο της Skoda Ξάνθης, τον οποίο την τρίτη μέρα τον κατέβασαν. Είχα πάρει 250 χιλιάδες.

Για το πως προέκυψε ο ύμνος του Παναθηναϊκού είπε:

«Το ΄62 είμαστε στην εξέδρα εγώ ο Μουζάκης και ο Οικονομίδης και βλέπαμε την ομάδα μας. Ο ύμνος αυτός είχε τραγουδηθεί πιο μπροστά από τον Λέανδρο τον πατέρα της Βίκυς Λέανδρος, αλλά δεν πήγε δεν ξέρω για ποιο λόγο και μου λέει ο Οικονομίδης θα μας πεις τον ύμνο; Και καλά έκανα και τον είπα γιατί είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία, διαχρονική. Όλοι ερωτεύτηκαν τη συγκεκριμένη εκτέλεση, ήταν ύμνος».